Evroliga privlači igrače, izjava za uši navijača: "Voleo bih da igram u Zvezdi"

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 04.05.2019.
10:28
Izvor: Sportske.net, informer

Navijači Crvene zvezde bi mogli da imaju novog ljubimca sledeće sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde bi mogli da imaju novog ljubimca sledeće sezone.

Juče smo vam preneli informaciju da postoji mogućnost da sin legendarnog Bobana Jankovića, Vlado Janković, dođe u Crvenu zvezdu.

"Informer" je kontaktirao ovog košarkaša i stigao je do otvrdnog odgovora, mladi krilni igrač bi voleo da zaigra za aktuelnog šampiona ABA lige.

"Naravno da bih voleo da zaigram u Crvenoj zvezdi, to je klub u kojem je moj otac stekao ime. Kada bih obukao crveno-beli dres, doživeo bih to vrlo emotivno", rekao je on za Informer.

Inače, Janković je naglasio da ne zna za kontakte njegovog agenta i Crvene zvezde, ali da i ne želi ništa da zna sve dok se ne završi sezona. Ipak, potvrdio je da su kontakti pre samo dva meseca postojali.

Milan Tomić koji je radio u Grčkoj vrlo dobro zna kvalitete ovog košarkaša koji trenutno nastua za Holargos i nemojte se iznenaditi ukoliko 29-godišnji Janković bude jedno od pojačanja za narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Saturday, 04.05.2019
16:40

Meni nista posebno, puki prosek.

avatar
ddr16
Saturday, 04.05.2019
11:17

jedino umesto keselja da dodje i da bude u rotaciji,nije igrac za prvu petorku na nivou evrolige,a na toj poziciji bolje da produze ugovor sa stratosom