Evroliga ponovo kaznila Zvezdu, najveća kazna do sada!

Autor: Beta Beta
utorak 21.02.2017.
17:14
Izvor: Beta

Aktuelni šampion Srbije i regionalne košarkaške lige još jednom je kažnjen zbog propusta u organizaciji evroligaške utakmice, a izrečena kazna najveća je do sada.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s saopštio je danas da ga je Evroliga ponovo kaznila zbog propusta, ovog puta u meču sa CSKA, kao i da je izrečena kazna najviša do sada.

"Kako je zvanično u svojoj odluci naveo disciplinski sudija Evrolige, KK Crvena zvezda mt:s se kažnjava zbog 'velikog broja članova obezbeđenja, policije i gledalaca koji su zauzimali stepenice i prolaze u dvorani Kombank Arena'. I pored činjenice da su pojedini argumenti koje je izneo klub u svoju odbranu uzeti u obzir, (klub) je kažnjen  novčanom kaznom od 12 hiljada evra", navodi se u saopštenju Zvezde.

Šampion Srbije i regiona naveo je da je samo u 2017. godini kažnjavan sa ukupno 28.500 evra.

"Zato klub još jednom apeluje na sve koji dolaze na utakmice KK Crvena zvezda mt:s u Evroligi, i pored činjenice da je atmosfera koju prave naši navijači jedinstvena u Evropi, da se pridržavaju svih uputstava i apela koje klub šalje pred velike evropske mečeve. Zbog sve više prekršaja i kazni koje stižu na adresu kluba, KK Crvena zvezda dolazi u apsurdnu situaciju da novac koji zarađuje od prodaje ulaznica i pobeda u Evroligi, praktično vraća u kasu te organizacije u Barseloni, i to u trenutku kada je finansijska situacija izuzetno teška!", navodi se u saopštenju Zvezde.

Zvezda je ove sezone kažnjena sa 10.000 evra za utakmicu sa Panatinaikosom i 6.500 za meč sa Fenerbahčeom.

"Novac koji ćemo biti prinuđeni da platimo već dostiže sumu koju klub prihoduje od jedne utakmice u dvorani 'Aleksandar Nikolić' ili zaradi od jedne pobede u Evroligi", navodi se u saopštenju.

Narednu utakmicu u elitnom evropskom takmičenju crveno-beli igraju 23. februara protiv Galatasaraja na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cika Boris Fr
Tuesday, 21.02.2017
22:38

Svaka kazna po zasluzi, nisu vam oni KSS koji vam vecito gledaju kroz prsti!!

avatar
Dragonkš
Tuesday, 21.02.2017
22:34

Ma šta vas briga kad drugi plaća

avatar
Dragonkš
Tuesday, 21.02.2017
22:10

Ne mogu da kažem da mi je drago zbog ove kazne ali nekako mi je simpatično samo iz razloga to što su pojedini navijači tadašnje Zvezde nazivali navijače Partizana divljacima dok je Partizan igrao EL i bio kažnjavan od istih čelnika EL kao i vi sada , pa ni zato sada nije jasno kako se zovu vaši navijači što su vam ovo priredili

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 21.02.2017
19:17

Још једном бих замолио хулигане који себе узимају за навијаче Звезде да не долазе на утакмицу против Галатасараја. Исто важи и за оне који нису у стању да контролишу своје емоције. Хвала на разумевању.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 21.02.2017
19:14

За то се требамо захвалити свим оним ликовима без мозга који себе називају навијачима Звезде због којих ће нам можда утакмица против Галатасараја бити последња у Евролиги.

avatar
SAB
Tuesday, 21.02.2017
18:39

Pa i navijaci nista nisu bolji, gledao sam sta su radili u Nisu, ono je za nepoverovati, em ce da upale dvoranu, em ce da se poguse, em sve to sto navijaci rade odmaze klubu tako sto ce uvek da placa kazne itd. Ipak vise volim da gledam utakmicu u NBA nego nasu ligu ili Evroligu, iskreno.

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Tuesday, 21.02.2017
18:27

15000 следећа казна због дисања дајте људи јел ово нека шала

avatar
Čeki
Tuesday, 21.02.2017
18:26

Hahah zbog cega nas kaznjavaju ne verujem, aj ovo za gledaoce i da prodje nekako, ali ostalo... Haos

avatar
paok
Tuesday, 21.02.2017
20:32

Jeste glupa kazna ali kada traze bilo sta onda se vataju i za te gluposti.