Evo šta je Žoc tražio od Bogdana, Bože zdravlja, to će i dobiti!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.10.2017.
14:07
Izvor: Sportske.net

Najtrofejniji košarkaški stručnjak u Evropi otkrio je šta je pre Bogdanove selidbe u NBA ligu tražio od bivšeg igrača Partizana i Fenerbahčea.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener aktuelnog šampiona Evrope Željko Obradović gostovao je na TV Arena Sport u emisiji "U Obruču" i tom prilikom govorio o mnogim interesantnim detaljima vezanim za njegovu karijeru i rad u turskom klubu.

Govoreći o finansijama kluba Obradović je otkrio da je Fenerbahče mogao da ponudi Bogdanu Bogdanoviću platu koja bi bila približna onome što je dobio u Sakramentu ali da novac srpskom reprezentativcu nije bio prioritet.

"Bogdan je imao jasnu ideju da ide u NBA i ja mislim da će uspeti, zato što radi i zato što je posvećen košarci. Fenerbahče nije bio u mogućnosti da mu ponudi ugovor koji je dobio tamo, nije to bilo neka velika razlika ali Bogdanu sigurno novac nije bio prioritet", rekao je Obradović.

Strateg Fenerbahčea potom je otkrio šta je od Bogdana Bogdanovića tražio kada ga je ispraćao u Sjedinjene Američke Države.

"Želeo je da ide tamo. Rekao sam mu, kad bude igrao Ol Star, nadam se da će jednu kartu za 'kouča' (trenera) ostaviti", uz osmeh je konstatovao Obradović.

Nadamo se da Željko neće dugo čekati na ostvarenje svoje želje, te da ćemo Bogdana vrlo brzo gledati na "Ol Staru".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Wednesday, 11.10.2017
17:50

ja ne verujhem da ce bogdan uraditi nesto veliko u nba...nadam se da gresim

avatar
nenadnenad1234
Thursday, 12.10.2017
01:41

U modernoj istoriji NBA, retko koj evropski bek je nesto uradio tamo.