Evo kako se ''gvozdeni'' Cirbes predstavio Makabijevim navijačima!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.06.2016.
13:37
Izvor: Sportske.net

Nedugo posle potpisivanja ugovora sa ''Ponosom Izraela'', doskorašnji centar Crvene zvezde govorio je i za klupsku televiziju.

Screenshot: You Tube, Maccabi Tel Aviv Basketball
Screenshot: You Tube, Maccabi Tel Aviv Basketball

Povezane vesti

Posle dve nezaboravne sezone sa Crvenom zvezdom Telekom, Maik Cirbes se ovog leta preselio u Izrael, gde će od naredne sezone braniti boje Makabija iz Tel Aviva.

U izjavi za klupsku televiziju, što možete da vidite u prilogu, Cirbes je, između ostalog, otkrio i kako se osećao kada je dobio poziv iz Makabija, kao i kakvi su mu utisci sada kada je stigao u Tel Aviv.

''Osećanja su mi sjajna! Osvojio sam titulu sa Zvezdom, onda smo malo slavili, pa sam došao ovde. Sve je kako treba, savršeno... Znam mnogo o Makabiju, manje-više sve o istoriji kluba i bio sam ’lud’ kada mi se ukazala prilika da pređem, drago mi je što uprava i ceo klub veruje u mene'', objašnjava Cirbes.

Voditeljku je interesovalo i kako je dobio nadimak ''gvozdeni Maik''.

''Taj nadimak zapravo sam dobio u Zvezdi. Dopada mi se naravno, super je'', istakao je Cirbes.

Naravno, neizbežno pitanje je bilo i u vezi navijača Makabija. Cirbes je već imao prilike da igra pred njima i uveri se koliko su odani svom klubu.

''Sjajni su! Sa Zvezdom sam izgubio, oni su bili veoma glasni, alii znam da su takvi i kada ekipi ne ide'', dodao je Cirbes i navijačima obećao da će u svakoj utakmici davati maksimum na terenu, bez obzira da li je sa druge strane favorit, ili totalni autsajder.

Pričao je i o tetovažama, automobilima, a sve možete da pogledate u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke