Euforija dostiže vrhunac - STIGLI SU!!!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.08.2016.
15:36
Izvor: Sportske.net

Glavni deo srpske ekspedicije iz Rija, među kojima je većina osvajača medalja na Olimpijskim igrama, doputovala je ovog popodneva u Beograd!

Beta/Olimpijski komitet Srbije/Ev
Beta/Olimpijski komitet Srbije/Ev

Povezane vesti

Srpski olimpijci, osvajači medalja iz Rija, a među kojima su vaterpolisti, odbojkašice, košarkaši, košarkašice i kajakaši, doputovali su danas u Beograd, oko 15 časova i 15 minuta.

Kako smo već objavljivali u toku dana, naši olimpijci su u Beograd stigli preko Dubaija, odakle je jutros tri sata kasnio nastavak putovanja zbog tehničkih problema na avionu.

Ali, dolazak srpskih trofejnih sportista u Dubai privukao je veliku pažnju naših ljudi u ovom gradu koji su se okupili u velikom broju i pozdravili osvajače medalja iz Rija.

Više o tome čitajte OVDE, a veliki broj ljudi, naravno, okupio se i ovog popodneva na aerodromu ''Nikola Tesla'', iščekujući da se naši heroji iz Rija pojave pred njima sa osvojenim medaljama.

Prva se pojavila Milica Dabović, opširnije OVDE, a onda i selektor vaterpolista Dejan Savić, pa Sale Đorđević, Marina Maljković i kapiteni naših nacionalnih timova.

Sada se očekuje njihovo obraćanje na konferenciji za medije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Tuesday, 23.08.2016
17:46

Некада су се ратници враћали из похода са товарима блага. Наши спортисти се враћају са товаром медаља. Имам сто година а плачем. Пуно ми је срце. Живела Србија!