Erl Klark stigao u Podgoricu i otkrio zašto je izabrao Budućnost

Autor: Darko Mitrović
petak 17.08.2018.
21:10
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Utisak je da je veoma motivisan pred izazove koji ga očekuju u Džikićevoj ekipi.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Jedno od najvećih pojačanja ekipe Budućnosti ovog leta je Erl Klark, doskorašnji košarkaš Bešiktaša.

Ovaj momak igra na pozicijama ''4'' i ''5'', danas je doputovao u Podgoricu i izrazio uverenje da je napravio pravi izbor ovog leta.

''Priča o mladom timu, klubu koji je nakon 15 godina u Evroligi. Sistem igre, rad trenera, žestok i ozbiljan pristup. Glad za pobedama, naravno. Sve to sam čuo o Budućnost Voliju i uverio se gledajući snimke, prateći rezultate u Evropi. Ovo je tim po mom meraku'', poručio je Klark, a prenose ''Vijesti''.

Budućnost je ovih dana počela pripreme za sledeću sezonu, a Klark veruje da će ona biti trofejna.

''Čeka nas Evroliga, borba da odbranimo ABA titulu, i u takvoj situaciji sam spreman da igram sve što se očekuje od mene. Nije problem da igram "peticu", znači klasičnog centra, ili da igram na krilnom centru.

Sve sam to iskusio posljednjih godina u Bešiktašu i sve je izazov. I u odbrani i u napadu. Naš plan je da igramo raznovrsno, menjamo ritam, budemo spremni i za čvrstu pozicionu borbu i na bržu igru. Ali pre svega moramo da se pripremimo dobro. Obavezali smo se na veliki rad na pripremama i tako će i biti", poručio je Klark.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
el presidente
Tuesday, 21.08.2018
12:23

ABA u zadnjih deset godina nije bila izjednacenija i jača. Prvi red favorita sa podjednakim šansama Budućnost, C.Zvezda,Cedevita drugi red za nijansu slabiji Partizan,Olimpija, Mornar pa i Igokea trenerom Trajkovicem i Lesicem,Radivojevicem i Zubcicem (vjr će opet ubosti nekog dobrog amera). Cibona,Zadar,Mega,Fmp će barem kući biti neugodan protivnik i plus ima dosta materijala za draftove i el u budućnosti.