Entoni Dejvis saznao svoju sudbinu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 07.02.2019.
21:34
Izvor: Sportske.net

Košarkaš Nju Orleans Pelikansa saznao je svoju sudbinu.

Beta/AP Photo/Gerald Herbert
Beta/AP Photo/Gerald Herbert

Povezane vesti

Očekivali su mnogi da će Nju Orleans Pelikansi trejdovati Entonija Dejvisa, ali se to nije desilo.

Spekulacije su obilazile oko Nju Orleansa da će 25-godišnji superstar otići, Boston i Los Anđeles Lejkersi su dolazili u obzir, ali se niti jedan trejd nije desio.

Ovo je odluka Pelikansa koji nisu želeli da "Obrva" zaigra sa Lebronom, a imajući u vidu da je ovaj prelazni rok završen, novi pokušaj Lejkersa se očekuje na kraju sezone.

Reklo bi se da šanse Bostona sada rastu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebrons
Thursday, 07.02.2019
22:47

Šanse Bostona nikako ne rastu, jer je Dejvisov otac pre 2 dana izjavio da njegov sin nikada ne bi mogao da igra za Boston nakon onoga šta su uradili Ajzei Tomasu (bacanje istog u ''smeće'' u vreme kada je bio teško povređen).

avatar
Pic.usti zamugljao!
Friday, 08.02.2019
01:12

Oporavio se,igrao,presao u lejkerse-igrao i tu se povredio..

avatar
Pic.usti zamugljao!
Wednesday, 13.02.2019
10:56

Veze nema ni tvoj kom. sa Bostonom,jer je igrao i u Bostonu kada je propustio 8 utakmica zbog lakta i kos neke zbog ledja.Nije bitno gde je prvo presao,jer je presao u Klivlend,igrao i tu se povredio,pa ga Klivlend trejdovao.Presao u Lejkerse igrao-povredio se pa ga i Lejkersi trejdovali.Presao u denver povredjen i dalje ne igra,sto znaci da niko ne garantuje da i tu nece biti trejdovan..Boston ke samo iskoristio svog superstara da dovede kos masinu,jer na poziciji jedan imaju hejvorda,pa tako ne vidim zasto se Boston oznacuje kao los klub.
Dejvis se dovodi u vezu sa Lejkersima,pa tako je dejvisov otac mogao da izjavi to sto je izjavio i za lejkerse,klivlendjer su trejdovali Tomasa povredjenog?! A mozda i Denver?!Volim Tomasa,bas steta,ali i Arsenal je drzao Vasiriki Dijabija 10 godina povredjenog pa nije produzio ugovor dalje.Riddick presao u Arsenal pa 70 posto je bio povredjen a 30 posto igrao...Ne idem na Google za svaki kom,pa kao sto vidis nema nikakve veze da li jeprvo presao u klivlend ili lejkerse.
"Ne znam zašto komentarišeš nešto o čemu i ne znaš baš mnogo?"

avatar
Algebrons
Saturday, 09.02.2019
00:57

Nije prešao u Lejkerse, već u Klivlend, taj trejd je sportan - kakve veze Boston ima sa njegovim prelaskom u LAL? Ne znam zašto komentarišeš nešto o čemu i ne znaš baš mnogo?