Enis srećan zbog trijumfa na oproštaju od Mege

Autor: Beta Beta
subota 09.12.2017.
23:38
Izvor: Beta

Kanadski košarkaš Dilan Enis rekao je danas da je srećan što je u poslednjem meču u dresu Mega Bemaksa upisao pobedu i istakao da je cela ekipa odigrala sjajno protiv Igokee.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Košarkaši Mege pobedili su danas u gostima Igokeu sa 82:89, a Enis je meč završio sa 11 poena, sedam asistencija i tri ukradene lopte. On će karijeru nastaviti u Crvenoj zvezdi mt:s.

"Odlično smo se borili i pobedili na teškom gostovanju. Svi smo odigrali sjajno i veoma sam srećan što sam na mom poslednjem meču za Megu došao do pobede na strani", rekao je Enis, objavljeno je na sajtu Mege.

Kapiten Mege Nikola Rebić je meč završio sa 13 poena i po pet skokova i asistencija, a pobedu u Laktašima je posvetio nedavno preminulom dedi.

"Jako bitna pobeda za nas nakon nekih nesrećnih poraza koji su teško pali ekipi. Bili smo fokusirani na meč, posebno dobro bilo je prvo poluvreme i nadam se da ćemo i u budućnosti igrati ovako. Ova pobeda će nam uliti dodatno samopouzdanje za nastavak lige", rekao je Rebić.

Trener Mege Dejan Milojević naveo je da je njegova ekipa odigrala odličnu utakmicu.

"Igokea je veoma čvrsta ekipa koja igra posebno dobro na domaćem terenu. Znali smo da samo ako budemo maksimalno agresivni i ako odigramo kvalitetnu odbranu možemo pobediti. U prvom poluvremenu smo u potpunosti razbili igru Igokee, oni su igrali ono što mi hoćemo a ne to što oni hoće", rekao je Milojević.

"U drugom poluvremenu nas šut nije služio, ali na kraju smo se skupili i potpuno zasluženo pobedili. Nadam se da je ovo početak dobre serije Mege", dodao je on.

Na pitanje novinara o odlasku Enisa, Milojević je istakao da veruje da će on i u crveno-belom dresu imati partije kakve želi.

"Njemu mogu samo da zahvalim. Dilan je jedan sjajan momak i igrač i bilo mi je zadovoljstvo da radim sa njim. Verujem i da će u Zvezdi imati partije kakve on i oni žele", rekao je Milojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Navijacc
Sunday, 10.12.2017
13:21

Jos centar sa EL iskustvom i na konju smo

avatar
peca
Sunday, 10.12.2017
11:35

Hvala Megi sto poklanja Zvezdi igrace.Mediji jos pride kazu:stiglo mega pojacanje!Ha ha bogata kuca ova Mega moze da rasipa ..

avatar
marecareee
Sunday, 10.12.2017
02:16

Dobrodošao u svetinju!