Endesa liga - Barsa razočarala posle pobede nad Zvezdom, Real ne staje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.10.2019.
22:05
Izvor: Sportske.net

Već drugi poraz Pešićevog tima u prvih šest kola španske Endesa lige.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Posle evroligaške pobede nad Crvenom zvezdom u Beogradu, Barselona je večeras gostovala u Saragosi, gde je poražena rezultatom 89:83.

Tim Svetislava Pešića je počeo da posustaje u finišu prve četvrtine, kada je Saragosa stekla šest poena prednosti i do kraja meča Barselona više nijednom nije uspela da povede.

''Di Džej'' Sili i Bencing su sa po 15 poena bili najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a Barsi nisu bili dovoljni Mirotić i Dejvis sa po 21 poenom.

Za razliku od Barselone, Real ne zna za kiks na domaćoj sceni. Madriđani su u šestom kolu dočekali Manresu i deklasirali je rezultatom 94:74.

Gabrijel Dek sa 18 i Serhio Ljuj sa 17 poena predvodili su Real do šeste pobede, a Mario Nakić je meč završio sa pet poena i tri skoka za oko 11 minuta na parketu. Kod gostiju Sako i Kraviš najbolji sa po 12 poena, a Luka Mitrović nije ulazio u igru.

Betis je na svom terenu bio bolji od Andore sa 86:81 uz 27 poena Slotera. U ekipi Andore šest poena našeg reprezentativca Dejana Todorovića, Muslija nije bilo u igri.

Poslednji meč dana odigrali su Tenerife i Baskonija. Bilo je veoma uzbudljivo i neizvesno do samog kraja, a Baskonija je slavila sa 79:78.

Henri sa 24, Garino sa 21 i Šengelija sa 20 poena poneli su ubedljivo najveći teret u pobedničkoj ekipi, a Marselinjo Uertas je predvodio Tenerife sa 22 poena.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke