Emotivan oproštaj Marka Gudurića od Zvezde

 • Autor: Aleksandar Obrenović

 • 20. jul 2017.

 • 19:25

 • Izvor: Sportske.net

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Marko Gudurić je prešao u Fenerbahče, ali se dostojno oprostio od Crvene zvezde.

Emotivan oproštaj Marka Gudurića od Zvezde
Foto: Beta/BranislavBožić/Mo
Jedan od najtalentovanijih košarkaša na ovim prostorima, Marko Gudurić, od ove sezone nosiće dres Fenerbahčea, aktuelnog šampiona Evrope i biće dostojna zamena za Bogdana Bogdanovića koji je napustio tim i otišao u Sakramento Kingse.

Gudurić stiže iz Crvene zvezde u kojoj je sazreo kao igrač i koju nikada neće zaboraviti.

On je na svom Instagram nalogu objavio jedno pismo zahvalnosti svima koji su bili uz njega dok je nosio dres ovog kluba.

"Od malih nogu, to je bio samo san, želja... Igrati za Zvezdu, u "Pioniru", pred najboljim navijačima na svetu... Nakon mnogobrojnih prepreka, uspona i padova, kapi krvi i znoja, maleni dečak sa slike uspeo je to i da ostvari! Danas, nekih 20 godina kasnije, želim da se zahvalim svim ljudima koji su mi pomogli, ali i odmogli, jer su me tako učinili samo jačim!

Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba, počevši od gospodina predsednika, ljudima iz marketinga, doktorima, ljudima iz senke koji su dali sve od sebe da nam olakšaju naš posao. Posebno želim da se zahvalim treneru Radonjiću i svim pomoćnim trenerima, na pruženoj šansi i velikom radu i trudu. Veliko hvala najboljim navijačima na svetu! Mojim Delijama! I kada nije išlo, bili su tu i bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće! Osećaj jeze tokom intoniranja himne evrolige je nešto što će zauvek ostati urezano u meni... Naravno, najveću zahvalnost dugujem svojim saigračima, koji su postali i više od toga. Svojim prijateljima! Ono što smo imali i prošli u ove prethodne dve sezone, teško da se može opisati.

Hvala vam za sve braćo!

Hvala za ljubav i uspomene!

Vidimo se nekom drugom prilikom...

Vreme je za novi korak u karijeri!
", napisao je Marko Gudurić na Instagramu.

Od malih nogu, to je bio samo san, želja... Igrati za Zvezdu, u "Pioniru", pred najboljim navijačima na svetu... Nakon mnogobrojnih prepreka, uspona i padova, kapi krvi i znoja, maleni dečak sa slike uspeo je to i da ostvari! Danas, nekih 20 godina kasnije, želim da se zahvalim svim ljudima koji su mi pomogli, ali i odmogli, jer su me tako učinili samo jačim! Želim da se zahvalim svim ljudima iz kluba, počevši od gospodina predsednika, ljudima iz marketinga, doktorima, ljudima iz senke koji su dali sve od sebe da nam olakšaju naš posao. Posebno želim da se zahvalim treneru Radonjiću i svim pomoćnim trenerima, na pruženoj šansi i velikom radu i trudu. Veliko hvala najboljim navijačima na svetu! Mojim Delijama! I kada nije išlo, bili su tu i bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće! Osećaj jeze tokom intoniranja himne evrolige je nešto što će zauvek ostati urezano u meni... Naravno, najveću zahvalnost dugujem svojim saigračima, koji su postali i više od toga. Svojim prijateljima! Ono što smo imali i prošli u ove prethodne dve sezone, teško da se može opisati. Hvala vam za sve braćo! Hvala za ljubav i uspomene! Vidimo se nekom drugom prilikom... Vreme je za novi korak u karijeri! 🔴⚪🔴⚪ #MG23

A post shared by Marko Guduric (@marko_guduric21) on Jul 20, 2017 at 5:22am PDT

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • email

Komentari