Embid i Tauns nastavili "rat" na društvenim mrežama, pale teške reči!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 31.10.2019.
16:47
Izvor: Sportske.net

Čeka se reakcija iz lige.

Beta/AP Photo/Mark J. Terrill
Beta/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Veoma sadržajno veče u NBA ligi je iza nas, Finiks je pobedio Golden Stejt Voriorse i pokazao da će ove sezone biti ozbiljan kandidat za plej-of, dok su "Ratnici" ostali bez Stefa Karija, koji je polomio levu ruku i čeka ga duža pauza.

Videli smo i lud meč u prestonici između Vizardsa i Roketsa, koji je završen pobedom Hjustona od pola koša razlike, na susretu je palo preko 300 poena za regularnih 48 minuta. Više OVDE.

Ipak, najveću pažnju privukao je incident sa utakmice između Filadelfije i Minesote, koju su Siksersi rešili u svoju korist.

Naime, Džoel Embid i Karl-Entoni Tauns su se potukli na terenu, usledio je opšti haos, umešali su se i ostali saigrači, na kraju je čak i majka centra Timbervulvsa imala šta da kaže kamerunskom centru dok je napušta teren, kako je očekivano zaradio isključenje.

Ipak, nije tu bio kraj čitavom haosu.

Dvojac je "rat" nastavio na društvenim mrežama, Embid je opalio prvi hitac.

"Sjajan timska pobeda!!! Ja sam rastao uz lavove, a sinoć me je napala mačka.

Čak mi je i njegova mama pokazivala srednji prst", napisao je između ostalog centar Filadelfije, jasno aludiravši i na inicijale centra Minesote (KAT/CAT = mačka).
Stigao je ubrzo i odgovor od Taunsa.

"Nisam ja nikakva pi***. Rastao uz lavove", napisao je Tauns ironično, uz par priloženih fotografija, među kojima je i slika uplakanog Embida, nakon poraza od Toronta u prošlosezonskom plej-ofu.



Naravno, nije mu "Proces" ostao dužan.

"Taj tvoj fazon opakog momka ne pali. Ti znaš šta si, šta si oduvek bio, PI***.

Razbijam te i molim te, izbori taj plej-of pre nego što pričaš. Opšte je poznato da te POSEDUJEM", napisao je Embid, uz priložene fotografije na kojima je još jedna prepiska pomenutog dvojca sa društvene mreže "Instagram".



Liga će bez sumnje kazniti dvojac, pominje se i kazna za Bena Simonsa, koji ih je razdvajao, ali se malo zaneo, pa je uhvatio Taunsa u kragnu i oborio ga na parket.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke