EL - Zvezdin Francuz izveo jedan od najlepših poteza kola

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.10.2017.
12:57
Izvor: Sportske.net

U danu kada se igraju prve četiri utakmice četvrtog kola Evrolige objavljena je lista deset najboljih poteza viđenih u prethodna dva dana.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Nedelja u kojoj evroligaše čekaju po dve utakmice u razmaku od samo dva dana sa sobom nosi veliki broj sjajnih duela.

Jedini srpski predstavnik u utorak je gostovao Himkiju i doživeo poraz ali će koliko večeras moći da obraduje navijače ukoliko savlada ekipu Makabija.

U prethodna dva dana odigrano je osam utakmica, još toliko je na programu u četvrtak i petak, a Evroliga je danas sastavila listu deset najboljih poteza viđenih u 3. kolu.

Najbolju akciju izveli su košarkaši Real Madrida na meču sa Olimpijom iz Milana. Egzekutor je bio Gustavo Ajon ali treba videti na koji način su Luka Dončić i Rudi Fernandes pripremili Meksikancu teren za lepo zakucavanje.

Crvena zvezda mt:s dva puta je uvrštena na listu deset najboljih poteza, s tim što je na petom mestu košarkaš Himkija izveo jako lepo zakucavanje, a na trećem se nalazi Matijas Lesor.

Francuz je više puta od početka sezone pokazao kako izgleda kada mu se ostavi prostor da dođe u kontakt sa obručem i samo je pitanje vremena kada će neka tabla popustiti pod pritiskom.

Šalu na stranu, pogledajte kako je Tejlor Ročesti proigrao Matijasa Lesora i omogućio mu da se domogne trećeg mesta na listi najboljih poteza trećeg kola Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čeki
Thursday, 26.10.2017
14:45

Ja ne znam sto se sa Lesorom ne vezba neka alej-up akcija, to bi dosta pomoglo u napadu kad ne ide nesto drugo (tipa sut sa distance).

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Thursday, 26.10.2017
15:23

Ročesti pokušava da razigra alej-up ali ide veoma loše. Kada nam se Dangubić oporavi, trebalo bi njega za to da forsiramo pošto je mnogo skočan.

avatar
Čeki
Thursday, 26.10.2017
21:06

To jeste onda ces imati dva resenja za to u napadu, mada Dangubic uvek sporo plai posle povrede, treba mu nekoliko utakmica da se vrate, i jos par tekmi da bi poceo da kida.

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Thursday, 26.10.2017
14:38

U redu je to sve, ali... Ja kao navijač Zvezde moram da priznam da mi moramo da imamo boljeg centra. Nemoguće je da ON bude 1. centar koji započinje prvu petorku. Igra veoma lošu odbranu, pravi glupe faulove a maši lagane zicere koji se daju zatvorenih očiju na basketu. Igra dobro samo kada mu se pokloni asistencija na tacni.