EL - Zvezdin debakl za kraj!

Autor: Darko Mitrović
subota 20.05.2017.
12:17
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Crvene zvezde neslavno su završili svoje učešće na juniorskom završnom turniru Evrolige u Istanbulu.

adidasngt.com
adidasngt.com

Povezane vesti

Posle ''tesnog'' poraza na startu takmičenja od CSKA (84-80), a onda i ubedljivijeg u duelu sa Parizom (77-62), beogradski crveno-beli su najteži poraz doživeli danas, u duelu sa ekipom Barselone, koja je takođe bila poražena u prva dva kola.

U meču trećeg kola Grupe A, Katalonci su slavili sa 88-67, a sudeći po razvoju događaja, u Zvezdi čak mogu da budu i zadovoljni što poraz nije bio još ubedljiviji.

Već posle prvog poluvremena stvari su bile praktično jasne - Barsa je vodila sa 53-26, a svoje vođstvo je dodatno uvećala u trećem kvartalu koji je završen sa čak 34 poena razlike 73-39.

Tek u poslednjoj deonici Zvezda je uspela da zaigra bolje i značajno ublaži poraz.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Serđi Martinez sa 24 poena, a u Zvezdi Vuk Đorđević sa 19. Paunović je upisao 11, a Uskoković 10 poena.

Za razliku od Zvezde, ekipa Mega Bemaksa boriće se za plasman u finale. Danas u 14 časova igra protiv Fenerbahčea u trećem kolu Grupe B.

U Grupi A, prvo mesto zauzela je ekipa Pariza, sa sve tri pobede. CSKA je drugi sa skorom 2-1, slede Barselona sa 1-2 i Crvena zvezda sa 0-3.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke