EL - Željko najbolji trener, "Arena" treća najlepša dvorana

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.01.2016.
15:49
Izvor: Sportske.net

Menadžeri evroligaških klubova proglasili su Željka Obradovića za najboljeg menadžera elitnog takmičenja u tekućoj sezoni, dok je "KombankArena" okarakterisana kao treća najlepša u Evroligi.

fenerbahce.org
fenerbahce.org

Povezane vesti

Menadžeri evroligaških odgovarali su na mnoga pitanja u anketi koja se sprovodi treću sezonu za redom, a interesantno je da su svi bili složni u tome da će se Fenerbahče plasirati na fajnal-for.

Standardna anketa u kojoj već treću sezonu za redom učestvuju menadžeri evroligaških ekipa dala nam je odgovore na mnoga interesantna pitanja.

Tako je prvi deo ankete danas objavljen na sajtu Evrolige, a u prvom planu našli su se rezultati vezani za to koji klubovi imaju najviše šansi za plasman na fajnal-for u Berlinu.

Ako je suditi prema glasovima menadžera, ekipa Željka Obradovića siguran je učesnik završnog turnira, a u Berlinu bi još mogli da se nađu CSKA iz Moskve, Olimpijakos i Barselona.

U anketi učestvuje 24 menadžera ali maksimalan broj glasova iznosi 23 jer nije moguće glasati za svoj tim što znači da su svi osim menadžera Fenerbahčea rekli da će tuski klub igrati na fajnal-foru!

Kada smo već kod Fenerbahčea, recimo i to da je Željko Obradović imenovan za najboljeg trenera u elitnom takmičenju sa 41.67% glasova, ostavivši iza sebe Jorgosa Barcokasa (12.50%) i Joana Plazu (12.50%).

Jedini srpski predstavnik dobio je svojih "pet minuta slave" u ovoj rundi pošto je "KombankArena" okarakterisana kao treća najlepša u Evroligi, iza "Žalgirio Arene" i "Fenerbahče Arene".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke