EL - Srbovanje na Bosforu, Štimac i Nedović dominirali!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 03.11.2017.
20:21
Izvor: Sportske.net

Fenomenalna izdanja srpskih reprezentativaca u "Sinan Erdem Areni". Štimac upisao dabl-dabl, Nedović vodio Unikahu do trijumfa.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Susret u "Sinan Erdem Areni" predstavljao je okršaj ekipa koje se nalaze u očajnoj formi, a nakon meča "fenjer" je ostao u rukama košarkaša Anadolu Efesa.

Ekipa Velimira Perasovića ostala je jedina bez trijumfa posle pet utakmica u Evroligi, pošto je Unikaha slavila u Istanbulu rezultatom 79:74 (25:19, 10:16, 18:24, 26:15).

Sastav iz Malage prekinuo je niz od tri uzastopna poraza, a jedan od najzaslužnijih za večerašnju pobedu na Bosforu bio je srpski reprezentativac Nemanja Nedović.

Bivši košarkaš Crvene zvezde postigao je 13 poena (2/5 za dva, 3/8 za tri) i upisao 8 asistencija u pobedi Unikahe, a istovetan poenterski učinak ostvarili su Rej Mekalum i Đorđi Šermadini.

Drugi srpski reprezentativac iz redova Unikahe Dragan Milosavljević završio je meč sa 2 poena i po jednim skokom i asistencijom.

Anadolu Efesu nije pomogla fantastična partija Vladimira Štimca koji je novim dabl-dabl učinkom (17 pts, 11 sk1 2 as) bio ubedljivo najbolji igrač na terenu.

Unikaha je večerašnjom pobedom ušla u krug ekipa koje imaju skor 2-3 posle pet mečeva, dok Efes čvrsto drži "fenjer" i moguće je da slede radikalne mere.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nicklas Bendtner
Friday, 03.11.2017
22:15

Anadolu Efes najlosija ekipa, volio bih da sve izgube do kraja.