EL - Srbin u idealnom timu, Miler u drugoj petorki

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 05.05.2016.
17:15
Izvor: Sportske.net

Veliko priznanje uskoro bi trebalo da dobije prvotimac Crvene zvezde Kvinsi Miler, pošto izvori bliski Evroligi tvrde da je Amerikanac izabran u drugu najbolju petorku elitnog takmičenja.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Naredne nedelje na programu je završni turnir Evrolige u Berlinu što znači da će "Stari kontinent" dobiti novog košarkaškog prvaka, a najboljim pojedincima biće uručena individualna priznanja.

Svake godine Evroliga uz pomoć navijača, novinara i trenera bira najbolje pojedince, a tradicionalno se imenuju i dve najbolje petorke.

Najbolju petorku za sezonu 2014/2015 činili su Vasilis Spanulis, Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica, Felipe Rejes i Boban Marjanović, a izvesno je da Crvena zvezda Telekom ove sezone neće imati svog predstavnika u odabranom društvu.

Spekuliše se oko toga kome će sve pripasti mesta u idealnoj petorki Evrolige za sezonu 2015/2016, a izvori bliski takmičenju tvrde da će tim sezone činiti Miloš Teodosić (CSKA), Nando De Kolo (CSKA), Malkom Dilejni (Lokomotiva Kubanj), Jan Veseli (Fenerbahče) i Janis Burusis (Laboral Kuća).

Za razliku od prethodne godine samo jedan Srbin će zauzeti mesto u idealnoj petorki, ali će zato Crvena zvezda Telekom moći da računa na predstavnika u drugom timu sezone 2015/2016.

Amerikanac Kvinsi Miler biće izabran u drugi najbolji tim sezone na izmaku, a u tom timu će se naći centar Real Madrida Gustavo Ajon, dok još uvek nema potvrda koji će se igrači priključiti njima dvojici.

Recimo i to da se očekuje da Miloš Teodosić bude imenovan za najboljeg plejmejkera Evrolige, ali ćemo za potvrde svih ovih informacija morati da sačekamo do narednog četvrtka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke