EL - Real i dalje nepobediv, Bajern opet poražen kod kuće

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.11.2018.
23:00
Izvor: Sportske.net

Odigrane još dve utakmice osmog kola Evrolige.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Posle pobeda Efesa nad Makabijem (90-77) i Fenerbahčea nad Darušafakom (100-79), večeras su uspešne bile i ekipe Olimpijakosa i Real Madrida.

Atinjani su kao gosti savladali ekipu Radonjićevog Bajerna sa 72:62, što je drugi uzastopni poraz nemačkog predstavnika na svom terenu. U prošlom kolu su poraženi i od CSKA.

Bajern je, bez Stefana Jovića, bio ravnopravan tokom prve tri deonice, ali je poklekao u poslednjoj tokom koje je Olimpijakos postigao 27 poena.

Zak Lidej je sa 12 poena predvodio Olimpijakos, a naš reprezentativac Nikola Milutinov ga je pratio sa 11 poena i sedam skokova.

U Bajernu najbolji Vlada Lučić sa 15 poena (5/6 za dva) i pet skokova, a iat poenterski učinak imao je i Derik Vilijams. Nemanja Dangubić je meč završio sa dva poena i četiri skoka za 17 minuta u igri.

Pola sata kasnije, aktuelni prvak Evrope, madridski Real, na svom terenu je savladao Gran Kanariju sa 89-76 i tako zadržao prvo mesto na tabeli, bez ijednog poraza.

Najbolji u timu Madriđana bili su Entoni Rendolf sa 20 i Klemen Prepelič sa 13 poena, dok je Gran Kanariju predvodio Di Džej Stroberi sa 20 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke