EL - Pobede juniora Zvezde i Mege

Autor: Boban Filipović
petak 18.05.2018.
15:22
Izvor: Sportske.net

Mega je bila bolja od Pariza, a Zvezda od Bajerna.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Dok su sve oči uprte ka "Štark Areni", gde će se ovog vikenda održati fajnal-for Evrolige, prateći događaj je "Adidas Next Generation" turinir za igrače do 18 godina.

Na njemu učestvuju dva srpska kluba, Crvena zvezda mt:s i Mega Bemaks, i oba su danas zabeležila pobede.

Mega je predvođena Matejom Jovanovićem (22p, 9sk) jutros u dvorani "Alekandar Nikolić" savladala CFFB Pariz rezultatom 75:60. U toj grupi (A) su još Lietuvos Ritas i Real Madrid, momci iz Litvanije su na otaranju bili bolji od "kraljevića" (70:66).

Lietuvas Ritas ima maksimalan skor posle prva dva kola (2/0), Real i Mega polovičan (1/1), a Pariz je izgubio oba meča (0/2)

Upravo je završena i prva utakmica drugog u okviru grupe B, Zvezda je savladala Bajern sa 72:63. Lazar Vasić je bio najefikasniji kod crveno-belih sa 15 poena, Nemanja Popović i Bojan Tomašević su ubacili po 14, a najveći indeks korinosti (21) je "nabio" Arijan Lakić koji je uz šest postignutih poena imao devet skokova, sedam asistencija i po tri krađe i rampe.

U grupi B su još Huventud, koji je juče bio bolji od Zvezde, i rimska "Plava zvezda", koja je slavila u prvom kolu protiv Bajerna. Njihov međusobni duel je u toku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke