EL - PAO stigao do zlata vredne pobede u Malagi

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 16.03.2018.
23:04
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Panatinaikosa uspeli su da nadoknade dvocifren rezultatski zaostatak u Malagi i da ostvare zlata vrednu pobedu u 26. kolu Evrolige.

Epa/Panagiotis Moschandreou
Epa/Panagiotis Moschandreou

Povezane vesti

Zavesa na 26. kolo Evrolige spuštena je u Malagi gde su snage odmerile ekipe Unikahe i Panatinaikosa.

Atinski "zeleni" stigli su do trijumfa rezultatom 90:79 (18:24, 14:20, 26:16, 32:19) i tako prekinuli niz od tri uzastopna poraza usled kojih je doveden u pitanje i plasman u plej-of.

Ekipa Ćavija Paskvala mučila se i večeras ali je dobrom igrom u drugom poluvremenu uspela da nadomesti dvocifreni minus i da na kraju zabeleži četvrtu pobedu na gostovanjima ove sezone.

Panatinaikos su do petnaeste pobede u tekućoj evroligaškoj sezoni vodili Kej Si Rivers (24 pts, 3 sk, 2 as) i Džejms Gist (16 pts, 6 sk), a Niku Kalatesu je još jednom izmakao tripl-dabl pošto je meč završio sa 12 poena, 11 asistencija i 8 skokova.

U poraženom timu odlično izdanje Nemanje Nedovića koji je ujedno bio drugi najefikasniji pojedinac na utakmici. Srpski reprezentativac ubacio je 19 poena, ostvario 7 asistencija i 4 skoka za 28 minuta na parketu, dok je Dragan Milosavljević za 17 minuta postigao 8 poena (2/2 za tri) i zabeležio 3 skoka.

Naredna nedelja biće "paklena" jer će od utorka do petka biti odigrana dva kola, a PAO će već u utorak ugostiti Crvenu zvezdu mt:s, dok Unikahu čeka još jedan meč kod kuće i to sa Pešićevom Barselonom.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke