EL - PAO slavio, zadovoljna i Baskonija

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 20.03.2019.
22:05
Izvor: Sportske.net

Ne mogu "Zeleni" u potpunosti da budu zadovoljni urađenim u duelu sa Baskonijom iako su ostvarili željenu pobedu.

Epa/Panagiots Andreou
Epa/Panagiots Andreou

Povezane vesti

Večeras je u "Oaka Areni" odigrana utakmica direktnih konkurenata u borbi za plej-of.

Panatinaikos je slavio rezultatom 72:70 (26:10, 22:17, 8:21, 16:22) i izjednačio se sa Baskonijom po broju pobeda (14-13), ali je ispustio šansu da stekne prednost u međusobnom duelu.

Nakon prvog poluvremena delovalo je da će Baskonija doživeti debakl u Atini. Domaćin je imao 21 poen prednosti, ali je u nastavku usledio veliki preokret.

Gosti su "topili" zaostatak i na kraju došli u poziciju da savladaju Panatinaikos, mada će posle svega moći da budu zadovoljni što su sačuvali prednost u međusobnim okršajima.

Baskonija je prvu utakmicu sa Panatinaikosom dobila rezultatom 86:77, tako da će u slučaju izjednačenog učinka sa PAO-m nakon 30. kola biti u prednosti.

U ekipi Panatinaikosa večeras je najefikasniji bio Dešom Tomas sa 16 poena i 5 skokova, a pratio ga je Šon Kilpatrik sa 14 poena.

Na drugoj strani istakli su se Marselinjo Uertas i Šavon Šilds sa po 13 poena, s tim što je Brazilac zabeležio i 6 asistencija. Sjajnu rolu imao je i Johanes Vojgtman koji je upisao 9 poena, 11 skokova i 7 asistencija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke