EL - PAO lako protiv Galatasaraja

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.12.2016.
20:45
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Panatinaikosa upisali su šestu pobedu u tekućoj evroligaškoj sezoni, pošto su u okviru 11. kola lako izašli na kraj sa turskim Galatasarajem.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Šestu pobedu u tekućoj evroligaškoj sezoni košarkaši Panatinaikosa ostvarili su u okviru 11. kola, pošto su na domaćem terenu lako stigli do ubedljivog trijumfa nad ekipom Galatasaraja.

Panatinaikos je u "OAKA Areni" slavio rezultatom 85:58 (20:13, 19:18, 25:14, 21:13) upisavši tako najubedljiviji trijumf u Evroligi od početka sezone.

Pobeda atinskih "Zelenih" nije dovedena u pitanje ni u jednom trenutku, a najveću prednost domaći su imali u završnici meča kada je bilo čak 31 poen razlike.

Najefikasniji pojedinac u pobedničkom sastavu bio je Kris Singlton sa 13 poena i 7 skokova, a pratio ga je Nik Kalates koji je upisao 14 poena, odnosno po četiri skoka i asistencije.

Jedini igrač sa dvocifrenim poenterskim učinkom u ekipi Galatasaraja bio je bivši košarkaš Crvene zvezde Blejk Šilb. Reprezentativac Češke postigao je 15 poena, a naš Vladimir Micov utakmicu je završio sa 6 poena i 4 skoka.

Panatinaikos se nakon jedanaest odigranih utakmica nalazi na šestoj poziciji evroligaške tabele sa skorom 6-5, dok Galatasaraj ostaje na začelju sa samo tri pobede.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke