EL - Odabrana najbolja petorka, De Kolo se izjednačio sa Teom i Bodirogom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.05.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net

Nedelju dana pre početka fajnal-fora u Beogradu saopštena su imena igrača koji su izabrani u najbolji tim sezone na izmaku.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Završne borbe za trofej u Evroligi zakazane su za naredni vikend, a poprište polufinalnih mečeva i finalne utakmice biće "Štark Arena" u Beogradu.

Uoči fajnal-fora biče organizovano tradicionalno uručivanje priznanja najboljim pojedincima u sezoni na izmaku. Priznanja će dobiti najkorisniji igrač, "Zvezda u usponu", najbolji defanzivac, kao i igrači koji su izabrani u najbolji tim.

Za sada znamo da će priznanje za najperspektivnijeg igrača otići u ruke Luke Dončića, kao i da će Kajl Hajns još jednom poneti zvanje najboljeg defanzivca Evrolige.

Danas su saopštena imena igrača koji su izabrani u najbolju petorku Evrolige. Predstavnike u najboljem timu imaće Panatinaikos, CSKA iz Moskve, Real Madrid, Baskonija i Fenerbahče.

Mesto u najboljem timu zauzeli su Nik Kalates (Panatinaikos), Nando De Kolo (CSKA), Luka Dončić (Real Madrid), Tornike Šengelija (Baskonija) i Jan Veseli (Fenerbahče).

Nando De Kolo uvršten je u najbolju petorku sezone treći put u karijeri, dok je Jan Veseli drugi put deo najboljeg tima Evrolige.

Najviše puta su u tim sezone birani Huan Karlos Navaro (5) i Dimitris Dijamantidis (4), a među igračima koji su tri puta bili deo najbolje petorke nalaze se Dejan Bodiroga i Miloš Teodosić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rosen.manutd
Thursday, 10.05.2018
13:06

Steta sto nema nikog iz Zalgirisa... Mozda je mogao Dejvis ili Pangod.. momci imaju sezonu iz snova.