EL: Ne može bez drame kad Žoc igra protiv najboljeg učenika, nova lekcija za Itudisa i CSKA!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 18.12.2018.
20:37
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Fenerbahčea su u 13. kolu Evrolige dočekali moskovski CSKA.

EPA-EFE/ERDEM SAHIN
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Povezane vesti

Puleni Željka Obradovića slavili su na svom parketu protiv moskovskog CSKA rezultatom 79:75.

Fantastična atmosfera u "Ulker Sports Areni", gosti su bolje otvorili meč, na prvi odmor su otišli sa osam poena prednosti.

U nastavku je CSKA ponovo bio bolji rival, pa su nakon 20 minuta imali 12 poena prednosti.

Kao što je i običaj, Obradović je razmrdao svoje pulene na pauzi, koji u nastavku preuzimaju stvari u svoje ruke, dobijaju treću deonicu sa 24:14 i na poslednji odmor odlaze sa dva poena zaostatka.

Vodio je CSKA sve do poslednjih par minuta, a nakon serije promašaja Higinsa, Veseli i Datome okreću rezultat, potom Slukas pogađa sa penala za +4 na desetak sekundi do kraja, CSKA ne koristi naredni napad i sve je bilo gotovo u Istanbulu.

Sjajna partija Jana Veselog u pobedničkoj ekipi, "Leteći Čeh" je meč završio sa 19 poena i 10 skokova, pratio ga je u poslednje vreme odlični Marko Gudurić sa 15 poena, dok su po 10 dodali Datome i vrlo dobri Nikola Kalinić.

Kod CSKA 17 poena Klajburna, 12 je dodao Higins, po 11 su upisali Hanter i Rodrigez, 10 je dodao Danijel Heket. Ponovo je podbacio De Kolo sa samo tri poena.

Fener usamljen na čelu tabele sa skorom 12-1, CSKA je doživeo treći poraz (10-3).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CZYNWA
Tuesday, 18.12.2018
21:48

Itudis vodjenjem na kraju izgubio dobijenu utakmicu. Prvo trazi faul, na 2 razlike i 5 sekundi razlike izmedju satova, umjesto da brani napad, pa onda ubacuje De Koloa, koji skoro nije ni igrao, da rjesava -4 polaganjem.