EL - Ne da se Želgiris, Real zaustavio fantastičnog Džejmsa!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 20.03.2019.
23:22
Izvor: Sportske.net

Žalgiris slavio, baš kao i Real Madrid u okviru 27. kola Evrolige.

Epa/Andrej Čukić
Epa/Andrej Čukić

Povezane vesti

Kompletirano je 27. kolo Evrolige.

Žalgiris je u Tel Avivu slavio protiv Makabija, bilo je 83:85, i to nakon velikog preokreta u drugom poluvremenu. Bilo je početkom treće deonice +13 za ekipu Makabija (52:39), ali je onda usledila ključna serija gostiju od 13:0 nakon čega je došlo do izjednačenja.

Makabi se ponovo u poslednjoj četvrtini vratio do +9, ali su gosti veoma zrelom igrom u poslednjih par minuta stigli do veoma bitne pobede u borbi za Top 8, ali je to dostignuće daleko.

Leo Vesterman je radio sve, imao je 16 poena, 5 asistencija, 3 skoka, 2 ukradene lopte. Pored njega, dobar je bio i Vokap sa 14 poena. Kod domaćina najbolji Skoti Vilbekin i Tarik Blek sa po 18 poena.

Real Madrid je na svom terenu savladao Milano sa 92:89, a zanimljivo da smo u poslednja dva minuta videli samo 2 poena koje je postigao Majk Džejms na 1:39 do kraja utakmice.

Džejms je bio neverovatan, imao je 35 poena, nezaustavljiv je bio za odbranu Reala, ali su imali rešenja na drugoj strani, u napadu. Jako dobro su domaći rasporedili poene, Ljulj je imao 14 poena, Rendolf 13, Ajon 11.

Ono što je neverovatno jeste da je samo 6 košarkaša kod Milana postizalo poene, a Nemanja Nedović (16 poena) i Vladimir Micov (8 poena) su dali svoj doprinos.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke