EL: Na Kanarima NBA atmosfera, CSKA slavio posle preokreta

Autor: Nikola Miloradović
petak 26.10.2018.
23:47
Izvor: Sportske.net

U utakmici koja je obilovala atraktivnim potezima i poenima, "Armejci" su izašli kao pobednici.

EPA-EFE/Elvira Urquijo A.
EPA-EFE/Elvira Urquijo A.

Povezane vesti

Na zatvaranju četvrte runde Evroligi gledali smo sjajan meč na Kanarima, gde je CSKA slavio protiv domaće Gran Kanarije sa 91:106.

Fantastično je domaćin otvorio utakmicu, posebno su raspoloženi bili Hena, Evans i Stroberi, ali se CSKA brzo vratio u meč, pa su gosti imali samo tri poena suficita uprkos dobrom otvaranju.

Do poluvremena nije bilo promene, domaćin je sjajno šutirao, ali su Moskovljani uspevali da pariraju, nakon 20 minuta bilo je 55:52 u korist španskog sastava.

U trećem kvartalu CSKA preuzima konce igre u svoje ruke, dolaze do preokreta i na poslednji odmor odlaze sa dva poena viška.

Nastavili su puleni Dimitrisa Itudisa sa dobrom igrom i u poslednjoj deonici, Gran Kanarija je u drugom poluvremenu pogodila samo jednu trojku, naspram sedam kojih su iz 10 pokušaja pogodili u prvih 20 minuta, pa su "Armejci" došli do komfornije prednosti, na kraju i do trijumfa.

Istakao se De Kolo sa 22 poena, pratili su ga Higins sa 17, Hanter sa 16, kao i Klajburn i Piters, koji je šutirao trojke 5/6, sa po 15 poena, dok je 11 poena uz osam asistencija dodao Ćaćo Rodrigez.

U ekipi Gran Kanarije 17 poena Hene, pola koša manje dodao je Stroberi, Evans se nakon 12 poena u prvih 20 minuta na kraju zaustavio na 14 poena.

U nastavku pogledajte stanje na tabeli Evrolige nakon četiri kola, bez poraza su još uvek CSKA i madridski Real.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Saturday, 27.10.2018
06:11

Meni se ne vidi tabela, može li mi neko reći ko je na 16-om mestu?