EL: Motivisani Micić načeo, Moerman dokusurio Bajern, odlična partija Lučića!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 03.01.2019.
20:15
Izvor: Sportske.net

Gostovao je na otvaranju drugog dela sezone minhenski Bajern u Istanbulu.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Prekinuli su košarkaši Anadolu Efesa seriju poraza, kako su na svom parketu savladali šampiona Nemačke sa 92:77.

Konstantno je rasla prednost domaćina u prvom kvartalu, na prvi odmor su otišli sa devet poena prednosti, a u drugoj deonici smo gledali gotovo identičnu situaciju.

Povećavali su domaći košarkaši polako prednost, predvođeni sjajnim Vasom Micićem, koji je upisao 18 poena i četiri asistencije za poluvreme, da bi na veliki odmor otišli sa 19 poena prednosti.

Trgnuli su se malo Bavarci u nastavku, spustili su deficit za tri poena pred poslednji odmor, a sa dobrom igrom nastavili su i u poslednjoj deonici, pa su zaostatak spustili i na samo sedam poena.

Ipak, usledile su neke jeftino izgubljene lopte, Efes je to iskoristio, Moerman je sve pogađao u finišu, "Pivari" su se ponovo odlepili i na kraju zasluženo slavili.

Vasa Micić sjajan, ubacio je bivšem timu 20 poena uz pet skokova i četiri asistencije, kao i dve ukradene lopte i samo jednu izgubljenu, šutirao je i 4/4 sa linije penala, 6/10 iz igre (4/5 za tri), pa je sakupio 29 indeksiranih poena.

Pratili su ga Danston i Anderson sa po 16 poena, 14 je dodao Moerman, dok je Simon bio na ivici dabl-dabl učinka sa po devet poena i asistencija.

Kod Bajerna Lučić 14 poena, sedam skokova i četiri asistencije, pratio ga je Đedović sa 13 poena. Vilijams je dodao devet uz šest skokova, Nemanja Dangubić solidan sa sedam poena i tri uhvaćene lopte, Stefan Jović nije nastupio zbog povrede.

Efes je tako postao četvrta ekipa sa dvocifrenih brojem pobeda (10-6), dok je Bajern na 50% sa skorom 8-8.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke