EL - Micic doneo pobedu Efesu, Gran Kanarija ispustila trijumf!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 08.11.2018.
23:52
Izvor: Sportske.net

Večeras nije bilo većih iznenađenja kada je Evroliga u pitanju.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Herbalajf Gran Kanarija je ispustila pobedu u poslednjoj četvrtini. Domaćin je vodio čitavu utakmicu, ali je na kraju turski Efes slavio rezultatom 90:94.

Iako je svaka četvrtina bila tesna, Gran Kanarija je uspela uvek da postigne "poen više". Ipak, gosti su uspeli da preokrenu meč u poslednjoj četvrtini i da na kraju odnesu veoma bitnu pobedu. Igrači oba tima su bili dosta raspoloženi, pa smo videli prilično efikasnu utakmicu. Glavni igrač kada je domaća ekipa u pitanju bio je DJ Stroberi, a postigao je 19 poena. Pored njega dvocifreni su bili još Kristofer Evans sa 12, Pašeniks sa 10, Ulis Baez sa 14 i Oliver Albert sa 10 poena.

Gosti su igrali dobro, ali nikako nisu uspevali da dođu do prednosti. Izgledalo je kao da Gran Kanarija ima sve pod kontrolom, ali Efes je poslenjih nekoliko minuta odigrao fantastično i odneo pobedu.

Vasilije Micic je u odsustvu Šejna Larkina igrao odlično, postigao je 17 poena, a pored njega istakli su se još i Džejms Anderson sa 13 poena, Krunoslav Simon sa 18 poena i Brajant Danston sa 12. Treba istaći da je Danston imao i 11 asistencija. Gran Kanarija je imala 9 poena prednosti 3 minuta pre kraja, ali onda je usledila 15:2 serija gostiju koja je odlučila pobednika.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke