EL - Kokoškov razbio maler, CSKA ''razbio'' Olimpijakos!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.12.2020.
19:58
Izvor: Sportske.net

Posle pobede sa reprezentacijom Srbije nad Finskom, selektoru ''Orlova'' konačno krenulo i sa Fenerbahčeom.

EPA-EFE/CJ GUNTHER
EPA-EFE/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Večeras se igraju i utakmice 12. kola Evrolige, a program su otvorile ekipe CSKA i Olimpijakosa u Moskvi, gde su ''Armejci'' ubedljivo slavili sa 80:61.

Posle treće četvrtine je sve praktično bilo rešeno, kada su Moskovljani stekli dvadesetak poena razlike i do kraja su rutinski odradili posao za nastavak serije pobeda i potvrdu prvog mesta na tabeli.

Majk Džejms je sa 16 poena, po sedam skokova i asistencija bio najefikasniji kod domaćih, pratio ga je Šengelija sa 10, a naš Nikola Milutinov je meč završio sa četiri poena i osam asistencija. Kod gostiju jedini dvocifreni Printezis i Martin sa po deset poena.

Posle četiri poraza u nizu, večeras je konačno pobedio i Fenerbahče, i to na gostovanju ekipi Zenita. Fener je slavio sa 73:65, pa sada na tabeli ima skor 5-7, dok je Zenitu ovo tek treći poraz, uz šest trijumfa.

Gosti su odlično odigrali prvo poluvreme, Zenit je uzvratio u trećoj četvrtini koju je dobio sa 21:8, ali kada se meč ''lomio'', tim Igora Kokoškova je bio bolji i tako stigao do važnog trijumfa.

Jan Veseli sa 17 i Bartel sa 15 poena bili su najefikasniji u Fenerbahčeu, kod domaćih Pangos 16, Vil 10, a Bili Beron je zaustavljen na samo sedam poena.
-
Baner
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke