EL - Dvojica najkorisnijih u 13. kolu, jedan će sigurno na Zvezdu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.04.2016.
10:35
Izvor: Sportske.net

Prvotimci moskovskog CSKA i Laboral Kuće podelili su titulu najkorisnijeg igrača 13. kola TOP 16 faze Evrolige.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Dvojica najdominantnijih igrača tekuće evroligaške sezone još jednom su zablistali i stigli do impresivnih statističkih podataka u mečevima 13. kola TOP 16 faze elitnog takmičenja.

Francuz Nando De Kolo (CSKA) i Grk Janis Burusis (Laboral Kuća) podelili su titulu najkorisnijeg igrača 13. kola TOP 16 faze Evrolige pošto su obojica sakupili po 35 indeksnih poena u pobedama svojih ekipa.

Nando De Kolo je stigao do novog personalnog rekorda po broju indeksiranih poena zahvaljujući sjajnoj partiji u trijumfu koji je CSKA ostvario protiv Žalgirisa.

Francuz je litvanskom sastavu obacio 26 poena uz svega 11 šuteva iz igre, a uspeo je da ostvari 7 skokova, 3 asistencije, ali i da upiše po jednu blokadu i krađu. Takvo izdanje donelo je De Kolou 35 indeksiranih poena.

Sa druge strane, grčki internacionalac Janis Burusis držao je Laboral Kuću u životu protiv Real Madrida, sve dok Davis Bertans nije pogodio trojku za trijum Baskijaca.

Centar Laboral Kuće upisao je svoj jedanaesti dabl-dabl u tekućoj sezoni pošto je postigao 25 poena i upisao 10 skokova, a ubeležio je još po tri asistencije i ukradene lopte.

Interesantno je da najkorisniji igrači 13. kola TOP 16 faze dolaze iz klubova koji su potencijalni rivali Crvene zvezde Telekom u četvrtfinalu elitnog takmičenja.

CSKA i Laboral Kuća bore se za prvo mesto u grupi "F" a OVDE ste mogli da pročitate kakvi su sve raspleti mogući i kako to utiče na šampiona Srbije.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke