EL - Dupla pobeda "Manekena" nad Brozeom

Autor: Boban Filipović
četvrtak 29.03.2018.
22:09
Izvor: Sportske.net

Olimpija iz Milana je zahvaljujući boljoj igri u finišu slavila u Bambergu i tako oba puta ove sezone oborila na pleća šampiona Nemačke.

Epa/Daniel Dal Zennaro
Epa/Daniel Dal Zennaro

Povezane vesti

Duel Bavaraca i Milaneza odigran u sklopu pretposlednjeg kola regularnog dela sezone u Evroligi nije imao nikakav rezultatski značaj jer su oba tima poodavno ostala bez šansi da se domognu plej-ofa.

Pod takvim okolnostima bolje su se snašli gosti i slavili rezultatom 83:78.

Pobeda je došla kao plod mnogo bolje igre Olimpije u završnici od rivala, Broze je u odlučujućih deset minuta igre ušao sa četiri boda prednosti, ali nije uspeo da je sačuva, pa je izgubio oba duela sa Olimpijom ove sezone u Evroligi.

"Manekeni" su imali veći broj raspoloženih igrača, najefikasniji je bio sprski interncionalac Vladimir Micov sa 14 poena. M'Baje je ubacio 13, Gudaitis i Ćinćarini po 12, samo se Paskolo nije upisao u strelce od svih koji su ulazili u igru u gostujućem timu.

Broze je imao petoricu dvocifrenih, Danijel Haket je postigao 17, Leon Radošević 13, Augustin Rubit 12, Riki Hikman 11, Dejan Musli 10 poena, ali to nije bilo dovoljno, ostali su bili tanki. Luka Mitrović je pogodio samo jedan od tri šuta iz igre i meč završio sa dva poena, doduše, bivši kapiten Zvezde je bio najbolji skakač svoje ekipe uhvativši šest lopti pod obručima.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke