EK - Veliki obrt u Podgorici, Obradović nadmudrio Džikića

Autor: Darko Mitrović
sreda 03.01.2018.
20:44
Izvor: Sportske.net

Još jedan zanimljiv duel odigran je večeras u prvom kolu Top 16 faze Evrokupa. Budućnost imala ubedljivo vođstvo na poluvremenu, nije im bilo dovoljno za pobedu.

aba-liga/Crvena zvezda mts
aba-liga/Crvena zvezda mts

Povezane vesti

U prvoj utakmici prvog kola Grupe G Evrokupa, Budućnost je večeras u Podgorici poražena od ruske Lokomotive Kubanj  rezultatom 68:62.

Dešavanja tokom prvog poluvremena, preciznije tokom druge četvrtine, nagoveštavala su drugačiji epilog, s obzirom da je ekipa Aleksandra Džikića igrala odlično, pre svega u odbrani, i do odlaska na odmor stekla trinaest poena prednosti - 37:24.

Međutim, već u trećem kvartalu potpuni obrt. Saša Obradović je u poluvremenu uspeo da ''restartuje'' igru svog tima koji je počeo da opravdava ulogu favorita u ovom meču.

Već do kraja treće četvrtine Lokomotiva je uspela da preokrene rezultat, da povede sa 50:46 na ulasku u poslednjih deset minuta i značajno uzdrma Podgoričane koji do kraja nisu uspeli da uzvrate udarac.

Rajan Brokhof je sa 15 poena i 10 skokova bio najbolji u pobedničkoj ekipi, a u Budućnosti Nikola Ivanović i Zoran Nikolić sa po 12 postignutih poena.

Rezultate ostalih večerašnjih mečeva možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke