EK - Sve uzbudljivije u Partizanovoj grupi, sledeća utakmica je MNOGO VAŽNA!

Autor: Darko Mitrović
utorak 23.10.2018.
22:21
Izvor: Sportske.net

I pored poraza od ASVEL-a, Partizan ostao na četvrtom mestu Grupe C, mestu koje vodi u drugu fazu. Rezultat iz Italije ide na ruku crno-belima.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Sat i po pošto je Partizan na svom terenu poražen od ASVEL-a (78-89), u istoj grupi odigran je još jedan meč, Trento je u Italiji poražen od turskog Turk Telekoma rezultatom 81-77.

Ovo je prva pobeda Turk Telekoma u četiri odigrana kola, pa sada oni, kao i Partizan i Trento imaju učinak 1-3, s tim da Partizan trenutno ima najbolju koš razliku u konkurenciji ovih ekipa. Ova tri tima će se, kako sada stoje stvari, boriti za poziciju broj 4 koja vodi dalje.

Ali, crno-beli tek treba da se sastanu sa turskim predstavnikom, i to u sledećem kolu 31. oktobra, kada će Turk Telekom dočekati ekipu Partizana, pa je jasno da će ishod te utakmice imati ogroman značaj za konačan poredak na tabeli.

Večerašnja utakmica protiv Trenta pokazala je ko su glavni aduti ekipe koju sa klupe predsvodi Guren Burak.

Briljirao je Ti Džej Kempbel sa 23 poena (trojke 7/11), 4 asistencije, 3 ukradene lopte i dva skoka. Silven Landesberg je upisao 16, a naš bivši reprezentativac Vladimir Štimac je imao ''dabl-dabl'' učinak - 13 poena i 11 skokova. Uz njih trojicu, dvocifren je bio i Ender Arslan sa 11 poena, dok se Keni Gebrijel zaustavio na četiri poena i pet skokova.

Ekipu Trenta predvodio je Dijego Flakadori sa 17 poena, a dvojica naših internacionalaca imali su skroman učinak. Nikola Radičević 5 poena, četiri skoka i tri asistencije, a Nikola Jovanović samo po jedan poen, skok i asistenciju za osam i po minuta u igri.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 24.10.2018
00:16

Sasvim izvesno je da ce i sledeca utakmica partizana biti poraz, a onda neka pogledaju tabelu oni koji su odlucili da finansiraju propali drzavni projekat.