EK - Obradović bez popusta za bivši klub

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.10.2017.
21:13
Izvor: Sportske.net

Prvi meč drugog kola Grupe C u Evrokupu odigran je u Krasnodaru gde je domaća Lokomotiva Kubanj lako izašla na kraj sa Albom iz Berlina.

Epa/Lukas Schulze
Epa/Lukas Schulze

Povezane vesti

Ubedljiva pobeda koju su košarkaši Albe ostvarili na startu Evrokupa protiv Partizana nije bila dokaz velikog kvaliteta "Albatrosa" već lošeg momentuma u kojem su se na startu sezone našli izabranici Miroslava Nikolića.

To potvrđuje i večerašnji duel u Krasnodaru gde je domaća Lokomotiva Kubanj bez problema savladala Albu sa 75:59 (15:19, 19:11, 25:12, 16:17) i tako zabeležila drugu pobedu u Grupi C.

Samo u prvom kvartalu gosti su uspeli da nametnu svoj ritam i da kontrolišu rezultat, ali su već u drugom periodu stvari došle na svoje nakon čega je Lokomotiva punom parom nastavila do maksimalnih +22 koje je imala već na startu poslednje četvrtine.

Saša Obradović je podelio minutažu na sve igrače koji su se našli u protokolu a najefikasniji je bio Kris Beb sa 20 poena i 5 skokova. Pratio ga je Džo Ragland sa 18 poena i 4 asistencije.

Stefan Peno je bio jedan od najzapaženijih pojedinaca u poraženom timu. Srpski internacionalac postigao je 7 poena i ostvario 4 asistencije. Najefikasniji u Albi bio je Denis Kliford sa 10 poena i 6 skokova.

Lokomotiva posle večerašnje pobede vodi u Grupi C sa maksimalnim učinkom 2-0 i u sledećem kolu ide u goste Lijetuvos Ritasu koji večeras igra protiv Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke