EK - Nemilosrdni Obradović, Galata se blamira

Autor: Darko Mitrović
utorak 16.01.2018.
20:15
Izvor: Sportske.net

Večeras odigrane prve tri utakmice trećeg kola Evrokupa. Obradovićeva Lokomotiva nastavila impresivni niz.

Epa/Lukas Schulze
Epa/Lukas Schulze

Povezane vesti

Treće kolo Grupe G - treća pobeda Lokomotive Kubanj, a računajući i prvu fazu takmičenja, utisak je zaista impresivan - 13 utakmica, 13 pobeda!

Večeras je tim Saše Obradovića na svom terenu savladao zagrebačku Cedevitu sa 69:64 i učvrstio se na prvom mestu u svojoj grupi.

Frank Elegar sa 20 poena i devet skokova bio je najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a pratio ga je Trevor Lejsi sa 19 postignutih poena.

Zagrepčane su predvodili Nikols i Markota sa po 14 poena.

A ako Lokomotiva ređa pobede, Galatasaraj niže poraze, i to veoma ubedljive u drugoj fazi Evrokupa.

Posle ''minus 33'' protiv Albe, Galatasaraj je večeras pred svojim navijačima poražen od Gran Kanarije sa 106:82. Ovaj meč je odigran u okviru Grupe A, a španskom timu je ovo druga pobeda u grupi.

Denis Sili sa 19 poena najbolji u Gran Kanariji, a Galatu je predvodio Samers sa 21 poenom.

Najneizvesnije je bilo u duelu Uniksa i Ređo Emilije u Kazanju. Gosti iz Italije su ovaj meč dobili sa 71:69 i izbili na čelo tabele Grupe H.

U pobedničkoj ekipi najefikasniji Džejms Vajt sa 16 poena, a na drugoj strani se istakao Džamar Smit sa 15. Naš Danilo Anđušić je upisao samo dva poena za nepunih 14 minuta igre. Još jedan nekadašnji košarkaš Partizana Stefon Lazme zaustavio se na 13 poena, imao je i šut za pobedu, ali nije bio precizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke