EK: Monako u korak sa Zvezdom, Ritas zakucao Torino za dno

Autor: Nikola Miloradović
sreda 24.10.2018.
20:17
Izvor: Sportske.net

U okviru četvrte runde, od 18h odigrana su dva duela.

aba-liga.com/Mornar/Media Pro
aba-liga.com/Mornar/Media Pro

Povezane vesti

U uzbudljivoj utakmici u Istanbulu između Galatasaraja i Monaka pobedu su odneli gosti i to u poslednjim sekundama, bilo je 85:86 za ekipu Saša Filipovskog.

Trojkom Jake Klobučara domaćin je na 14 sekundi do kraja stekao prednost od pola koša, ali je 11 sekundi kasnije Lejzerik Džouns pogodio dvojku na drugoj strani, za novu prednost Monaka.

Mogao je Klobučar da bude heroj Galate, ali je u poslednjim sekundama promašio šut za pobedu, te su gosti slavili.

Zablistao je u pobedničkom sastavu bivši plej Mornara Derik Nidam sa 29 poena i pet asistencija (7/12 za tri), dok je odličan bio i Jakuba Utara sa 24 poena i četiri skoka (5/8 za tri). Dvocifren je bio i junak Lejzerik Džouns sa 12 poena.

U poraženom sastavu 24 poena Erona Herisona, 15 je dodao Tai Vebster (8as), 13 Marko Arapović, dok se na 12 zaustavio Zek Ogasti.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U drugom duelu odigranom u istom terminu, u okviru grupe D je Ritas upisao drugi trijumf, slavili su u Vilnjusu protiv Torina sa 86:79.

Vodili su domaći tokom čitavog susreta, Torino je pružio dobar otpor u drugom poluvremenu, ali je Ritas uspeo da zadrži prednost i na kraju zasluženo slavi.

Najbolji u pobedničkom sastavu sa 20 poena i 11 skokova Dominik Saton, dok su po 10 poena dodali Sirvidis, Meni Heris, Di Džej Sili, Ehodas i Kairsi.

U ekipi Torina 20 poena Tonija Kara, 19 je dodao Tajšon Tejlor, dok se na 12 zaustavio bivši igrač Golden Stejta Džejsm Mekadu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke