EK - Fantastične vesti za crno-bele!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 18.12.2018.
20:05
Izvor: Sportske.net

Partizanu samo još pobeda nad Turk Telekomom i prolazi u Top 16!

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Asvel je učinio veliku uslugu Partizanu.

Francuzi su uspeli da savladaju Zenit nakon produžetaka sa 83:84 i tako doneli crno-belima veliku radost, a sve što Partizan mora da uradi da bi prošao dalje jeste da pobedi u sutrašnjoj utakmici ekipu Turk Telekoma.

Partizan može da se nada i trećem mestu ukoliko Valensija savlada Trento i ako crno-beli pobede sa 5 ili više poena razlike.

Zenit je danas bio bolji u prvom poluvremenu, od samog starta je imao prednost, ubacio sjajnih 27 poena u prvoj četvrtini i nakon prvih 20 minuta vodio je sa 47:38.

Ipak, u trećoj deonici Asvel je zaigrao daleko bolje. Posebno mislimo na odbranu, domaći su imali svega 12 šuteva iz igre, pogodili su samo 5 šuteva za svega 10 poena u deset minuta.

Asvel je uspeo da sustigne Zenit i da uđe u veoma neizvesnu završnicu.

Skrab je postigao trojku za 72:67 na 2 minuta do kraja, ali je istom merom Demarkus Nelson uzvratio, pa ništa nije bilo rešeno ni tada.

Izjednačio je Asvel rezultat na 26 sekundi do kraja utakmice preko Žan-Čarlsa, a domaći nisu uspeli da realizuju napad, pa se otišlo u produžetke.

Asvel je bolje počeo, imali su i najveću prednost u današnjem meču od +3, tako se i završilo, na veliku radost Partizana.

Skrab je bio najbolji u redovima domaćina sa 18 poena, Karasjov je imao 14, a Rejnolds 12. Kod gostiju najbolji Noua sa 17, Kalnietis je imao 14.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke