EK - Drama u Nemačkoj, Vives junak Valensije!

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.10.2015.
23:35
Izvor: Sportske.net

U utorak odigrane prve tri utakmice trećeg kola Evrokupa. Najviše uzbuđenja doneo je duel u Nemačkoj, između Ulma i Valensije.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Ovaj susret igran je u okviru Grupe C, a Valensija je uspela da posle velikog preokreta izbori i treći trijumf, rezultatom 82-79.

Domaći Ulm je bio mnogo bolji rival tokom prvog poluvremena, imao je i 15 poena razlike (52-37), ali je u nastavku Valensija uspela da uhvati priključak, a onda i trojkom Giljema Vivesa u poslednjoj sekundi dođe i do pobede.

Njegovu pobedonosnu trojku možete da vidite u prilogu, a pomenuti igrač je meč završio sa 21 poenom i devet asistencija. Naš Vladimir Lučić je za šest minuta u igri upisao dva poena.

U Grupi A, Bilbao je kao gost deklasirao ekipu Oldenburga sa 94-60, a u poraženoj ekipi naš Nemanja Aleksandrov je upisao osam poena i četiri skoka.

I konačno, u Grupi B, Gran Kanarija je takođe bila veoma ubedljiva u duelu sa italijanskim Brindizijem i na kraju slavila sa 103-76.

U poraženoj ekipi Đorđe Gagić je upisao deset poena i sedam skokova za 21 minut u igri. Domaće je predvodio sasu salin sa 20 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke