EK - Debakl bivših Partizanovih rivala, briljirao bivši Zvezdaš

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.01.2018.
23:21
Izvor: Sportske.net

Na startu Top 16 faze takmičenja u Evrokupu, dve ekipe koje smo doskora gledali u grupi sa Partizanom veoma su se loše provele.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Berlinska Alba je u prvom kolu Grupe E gostovala španskoj Gran Kanariji. Domaćin je bio veoma efikasan i ubedljiv, na kraju je slavio sa 100:81.

Sve je bilo rešeno već tokom treće deonice na čijem je kraju rezultat bio 84:59 u korist Gran Kanarije, a domaćin je u preostalih deset minuta rutinski završio posao.

Bivši košarkaš Crvene zvezde koji je ostao upamćen kao jedan od većih transfer-promašaja crveno-belih poslednjih godina, Izraelac Gal Mekel je dao najveći doprinos trijumfu Gran Kanarije sa 19 postignutih poena i šest asistencija.

Na drugoj strani ubedljivo najbolji Sikma sa 27 poena i sedam skokova, a naš Stefan Peno je ovaj meč završio sa dva poena i četiri asistencije.

Ništa bolje od Albe nije prošao ni francuski Limož na gostovanju u Ređo Emiliji. Italijanski predstavnik je slavio sa 87:54 u prvom kolu Grupe H.

Košarkaši Limoža su na ovo gostovanje doputovali u veoma lošem raspoloženju posle iznenadne smrti predsednika ovog kluba Frederika Fortea i to se i osetilo u njihovoj igri večeras.

Amadeo dela Vale je predvodio Ređanu sa 22 poena, 9 skokova i 4 asistencije, a na drugoj strani najefikasniji Boutil sa devet poena.

Podsetimo, ranije večeras slavio je još jedan italijanski predstavnik, ekipa Torina koja je bila ubedljiva protiv Đorđevićevog Bajerna.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pipo Inzagi
Wednesday, 03.01.2018
02:19

Tek sad se vidi kako je bila teška partizanova grupa i ne čudi da su imali samo jednu pobedu...