Efes u ozbiljnom problemu pred duel sa Zvezdom

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.02.2016.
19:06
Izvor: Sportske.net

Trener košarkaša Anadolu Efesa Dušan Ivković kazao je da njegova ekipa dolazi u Srbiju na duel sa Zvezdom praćena ozbiljnim hendikepom zbog povrede Džejsona Grejndžera.

anadoluefessk.org
anadoluefessk.org

Povezane vesti

Košarkaši Anadolu Efesa u petak gostuju Crvenoj zvezdi Telekom u okviru 8. kola TOP 16 faze Evrolige, a trener turskog sastava Dušan Ivković apostrofirao je značaj prvog meča druge runde takmičenja.

"Kao što je poznato, druga runda TOP 16 faze počinje ove nedelje a utakmica u Vršcu biće izuzetno važna za obe ekipe. Prva utakmica protiv Crvene zvezde Telekom biće jako značajna sa tehničke i taktičke strane, ali je jednako važan i psihološki aspekt" rekao je Ivković.

Prvi međusobni susret dva tima u TOP 16 fazi pripao je Anadolu Efesu koji je poenima Darija Šarića u poslednjim sekundama utakmice rešio pitanje pobednika.

"Ako se osvrnemo na naš prvi meč, možemo da kažemo da je moj tim imao dosta sreće pošto smo utakmicu dobili zahvaljujući poenima iz poslednjeg šuta. S te strane bićemo u psihološkoj prednosti u odnosu na rivala" kazao je Ivković.

Ono što brine srpskog stručnjaka koji predvodi vicešampiona Turske jeste povreda Džejsona Grejndžera.

"Imaćemo jedan ozbiljan problem, a to je izostanak povređenog Džejsona Grejndžera. Zbog toga smo odlučili da registrujemo Elaju Džonsona koji je nastupao za naš drugi tim" zaključio je Ivković.

Nakon prve runde takmičenja u TOP 16 fazi Anadolu Efes zauzima peto mesto na tabeli grupe "E" sa skorom 3-4, dok šampion Srbije duel sa turskim sastavom dočekuje kao trećeplasirani tim na tabeli sa četiri pobede i jednim porazom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Thursday, 25.02.2016
11:40

Ne radujem se ničijoj povredi, ali ovo je veliki hendikep za Efes, jako bitan igrač im izostaje, to bi moralo da se iskoristi.

avatar
Maestro_(Chelsea)
Wednesday, 24.02.2016
20:49

Odlicno je to sto ne igra

avatar
Dusan Petrovic
Wednesday, 24.02.2016
20:16

Tri poraza imamo,a ne jedan