Edo Murić se još jednom obratio ''grobarima''

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.12.2018.
11:24
Izvor: Sportske.net

Hoće li imati razumevanja?

ABA liga/Partizan NIS
ABA liga/Partizan NIS

Povezane vesti

Edo Murić je nedavno pojačao ekipu Cedevite, a da će u nastavku sezone mnogo značiti ekipi Slavena Rimca, potvrdio je proteklog vikenda u duelu sa svojim bivšim klubom, Partizanom.

On je praktično bio junak trijumfa Zagrepčana u ''Pioniru'', tokom druge četvrtine je sa osam vezanih poena doneo preokret i uneo nervozu u igru crno-belih, a u samom finišu je postigao ključnu trojku posle koje za Partizan više nije bilo povratka.

Deo navijača mu je zamerio što se radovao pogotku, bilo je i zvižduka i uvreda na njegov račun, odmah posle meča je to i prokomentarisao, a potom se oglasio i na Instagramu.

"Proslavio sam trojku jer je bitna za moju ekipu, Cedevitu i nikako zbog toga što je bila protiv Partizana! Partizanu sam uvek želeo sve najbolje i uvek sam navijao za njih i to se sigurno neće promeniti zbog ovih koji me psuju", poručio je Murić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grb partizana 1997?
Wednesday, 26.12.2018
01:47

Nemas sta da se izvinjavas, partizan je bio 3 koraka nazad u tvojoj prosecnoj karijeri.

avatar
svojnasvome
Wednesday, 26.12.2018
00:21

Majstore voli ti tvoje olimpije krke i ostale....kad se voli klub ne proslavlja se tako pogodak,treba kao profesionalac da das sve za svoj klub al ne na taj nacin da proslavljas kos kluba kojeg kao volis.......