E, to je pravi Bobi Marjanović!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 10.10.2017.
08:35
Izvor: Sportske.net

Van Gandi tražio, Bobi "isporučio"!

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Detroit je noćas stigao do druge pobede u tri meča u predsezoni. Slavili su protiv Indijane, Bobi Marjanović je počeo meč, odigrao dvadesetak odličnih minuta.

Srpski centar je ubacio 14 poena, imao 5 skokova, šut 6 od 8, ispunio je zahtev Van Gandija da češće napada koš.

Dramond nije igrao, Marjanović je morao pre vremena u svlačionicu, ali je pokazao da je spreman da bude druga opcija posle Dramonda. Prvi komentari pokazuju da će imati mnogo veću minutažu nego prošle sezone što je sjajna vest, može da očekuje dvadesetak minuta po meču. Jasno, on je do sada sjajno koristio svaku šansu.

Bogdan Bogdanović je odmarao u porazu Kingsa od Portlanda u čijim redovima je Jusuf Nurkić bio najefikasniji sa 16 poena, dok je Juta slavila u Arizoni. Riki Rubio je sa 20 poena bio prevaga za "Džez", ali gotovo neverovatno zvuči podatak da je meč završio bez asistencija.

Očajni Niksi su izgubili i četvrti meč u predsezoni, pregazio ih je Hjuston i to bez Krisa Pola. Harden je igrao simultanku sa 36 poena i 11 asistencija, tek nagoveštaj onoga što bi Roketsi mogli ove godine. Doduše, domaći su bili bez Porzingisa, ali teško da će Letonac moći da pobeđuje sam ove sezone.

Dalas je slavio protiv Orlanda u tesnom meču, Vučević je uz 9 poena imao 14 uhvaćenih lopti, Dragić odmarao u pobedi Majamija nad Šarlotom. Vajtsajd sa dabl dablom po 11 poena i 11 skokova, na drugoj strani Hauard 16 poena, 6 skokova, 4 ukradene lopte, navijači Hornetsa su ohrabreni igrama "Supermena" u predsezoni.

Boston je lako izašao na kraj sa Filadelfijom, iako su igrali sa rezervnom postavom, Šarić je počeo kao centar, 9 poena, 7 skokova. Atlanta je uz 21 poen Šredera dobila Memfis u čijim redovima se Gasol ispromašivao, ali je uhvatio 13 lopti.

Sakramento - Portland 83:97
Feniks - Juta 102:120
Dalas - Orlando 99:96
Njujork - Hjuston 95:117
Majami - Šarlot 109:106
Boston - Filadelfija 113:96
Atlanta - Memfis 100:88
Detroit - Indijana 107:97

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke