E, ovo je originalan razlog da izgubiš u košarci od Holandije, jer si "us...".

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.11.2017.
10:36
Izvor: Sportske.net, vecernji.hr

Konferencija za medije nakon duela Holandije i Hrvatske otkrila je kakvo je trenutno stanje u košarkaškoj reprezentaciji naših zapadnih komšija.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Kini nisu dobro počele za "Kockaste", pošto su izabranici Ivice Skelina kapitulirali na gostovanju selekciji Holandije (68:61).

Odmah nakon nema na konferenciji za medije pojavili su se selektor Ivica Skelin i kapiten Filip Krušlin koji su pre početka zvaničnog dela razmenili nekoliko rečenica.

Nesvesni činjenice da su mikrofoni uključeni i da novinari mogu da čuju šta dvojica pomenutih govore Skelin i Krušlin su u kratkom razgovoru objasnili u kakvom je stanju hrvatska košarka.

"Svi igramo pod stresom? Zašto? Zašto? Us**ni smo, us**ni! Zašto smo us**ni? Jesam li ja za to kriv?", pitao je selektor Skelin kapetana Krušlina pre samog početka konferencije za medije.

Odgovor je bio jednako interesantan kao i pitanje, takođe je sadržao lascivne reči.

"Ma nije... J**i ga, misliš ovo je Holandija, svi očekuju da to moramo da dobijemo... Mislim da će drugačije biti protiv Italije", odgovorio je Krušlin.

Na takav odgovor Skelin je poručio da Hrvatska ne sme da igra pod pritiskom i da ne postoji opterećenje da se Italija savlada na gostujućem terenu.

"Zašto bi to morali da dobijemo u gostima? Upadnete sami u zamku, ne možete tako da funkcionišete. Zašto bi morali ikoga da dobijemo, zašto nam nije fokus bio na igru", objasnio mu je Skelin.

Nakon svega rečenog morala je da reaguje portparolka Košarkaškog saveza Hrvatske Andrea Hitner koja je Skelina i Krušlina upozorila da su mikrofoni uključeni i da se čuje šta govore.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Saturday, 25.11.2017
14:12

Kletva silaska traje Baba Simana odradila odlican posao moraju doci na kurs kod Saleta da skinu magiju

avatar
svojnasvome
Saturday, 25.11.2017
13:07

Gledajte vase dvoriste, glavno da prozivate uefa da kaznjava partizan i cz, ljige poslednje.......narod od gro bivsih Srba u stalnom dokazivanju da su veliki hrvati

avatar
Saturday, 25.11.2017
12:07

Prokletstvo silaska

avatar
Manitu
Saturday, 25.11.2017
11:59

Kakvi kompleksi, pa zar oni stvarno misle da su velesila u kosarci ili bilo cemu