Džo Džonson se vraća, među slobodnim agentima još brojna velika imena!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 05.09.2019.
18:00
Izvor: Sportske.net

Pojedini timovi bi mogli dobro da se pojačaju do početka sezone.

BETA/AP Photo/Bill Kostroun
BETA/AP Photo/Bill Kostroun

Povezane vesti

Džo Džonson bi ovog leta mogao da se vrati u NBA ligu.

Iako ima 38 godina, privukao je interesovanje nekolicine klubova, nakon sjajnih partija u Big3 ligi (basket tri na tri), koja je sve popularnija u poslednje vreme i u kojoj igraju brojni bivši asovi NBA lige.

Prema izveštajima iz SAD, za "Ajzo" (Iso) Džoa interesovanje su pokazali Bruklin Netsi, Milvoki Baksi i Detroit Pistonsi.

Veteran je proglašen za najkorisnijeg igrača pomenute Big3 lige, pa će sada pokušati da se vrati u najjaču ligu sveta.

Odradiće treninge sa pomenuta tri kluba, videćemo da li će dobiti ugovor.

Ipak, među slobodnim igračima ima još nekoliko košarkaš koji su ostavili dubok trag u NBA ligi.

Prvi među njima je Karmelo Entoni, koji je praktično propustio čitavu minulu sezonu, iako je imao potpisan ugovor sa Hjuston Roketsima.

Tu su i sjajni Džamal Kroford, "instruktor plesa", kako su ga zvali u NBA, odigrao je minule sezone za Sanse, čovek koji je osvojio tri nagrade za najboljeg šestog igrača lige još uvek nema klub, što je čudno i pored činjenice da ima 39 godina.

Bez kluba su i Džej Ar Smit i Iman Šampert, članovi šampionske generacije Klivlend Kavalirsa, kao i dugogodišnji košarkaš Golden Stejt Voriorsa Šon Livingston.

Interesantno je da nijedan tim nije pronašao mesto u rosteru ni za Keneta Farida, bez kluba su i Marćin Gortat i Žoakim Noa, pomenutu trojicu je za mesto u rosteru Lejkersa pretekao Dvajt Hauard.

Videćemo da li će do početka sezone dobiti angažmane, možda se neko odluči i da se okuša i u Evropi, ali i u kineskoj Superligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke