Džikiću opet nije do priče pred derbi - Najava u četiri rečenice

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.05.2017.
14:26
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Kao i pred prethodni duel sa Crvenom zvezdom mts, trener Partizana veoma kratkom najavom podsetio navijače da se sutra igra novi derbi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U jeku dramatične fudbalske trke za titulu između Partizana i Crvene zvezde, košarkaški derbi koji je na programu sutra od 19 časova u hali ''Aleksandar Nikolić'' potpuno je u drugom planu.

Ovoga puta Partizan će biti u ulozi domaćina, a trener crno-belih Aleksandar Džikić je sutrašnji okršaj sa Crvenom zvezdom mts najavio u samo četiri rečenice, bez ikakvih detalja o tome da li će moći da računa na sve igrače.

"Derbi je uvek utakmica sa specifičnim značajem, koja donekle ne zavisi od trenutne situacije aktera. Očekuje nas tvrda utakmica, u kojoj moramo da budemo čvrsti i odlučni i uporni. Svesni smo odnosa kvaliteta, ali ćemo biti borbeni. Sa energijom ćemo pokušati da se nametnemo'', izjavio je Džikić, a preneo zvanični klupski sajt.

Od igrača oglasio se Mihajlo Andrić, koji je obećao maksimalnu borbenost svog tima.

"Očekuje nas utakmica u kojoj moramo biti čvrsti i u napadu i u odbrani. Trudićemo se da brobenom igrom tokom svih 40 minuta uvedemo meč u ritam koji nama odgovara", izjavio je Andrić.

Partizan u sutrašnji derbi ulazi kao drugoplasiran, sa skorom 7-1, a Zvezda je prva sa maksimalnim učinkom u prvih osam kola Mozzart Superlige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nscz65
Thursday, 18.05.2017
05:11

Taktika se zna na tucu ,frku samo tako mozete dobiti a vec vidim i poznate evropske sudije u akciji