Džikićevo ''hvala'' Vujoševiću, respekt prema Peri Božiću! Još kad bi i Džons ostao...

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.02.2016.
14:51
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Posle odličnih izdanja Partizana u Kupu Koraća, ali i propuštene prilike da se osvoji prvi trofej u sezoni, trener crno-belih ne želi da za uspon forme njegovog tima najveće zasluge pripiše sebi.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Aleksandar Džikić je, po opštoj oceni, preporodio ekipu Partizana svojim dolaskom na klupu crno-belih umesto Petra Božića.

On je ovaj tim preuzeo u najtežem mogućem trenutku, na začelju tabele, uz neizvesne šanse po pitanju opstanka u ABA ligi.

Iako je ekspresno uspeo da povrati samopouzdanje kapitenu Marinkoviću i drugovima, Džikić ne želi ništa loše da kaže za rad svog prethodnika.

''Niti su naši rezultati u poslednje vreme samo odraz mog rada, niti je za rezultate pre mog dolaska odgovoran samo prethodni trener. Jednostavno, tako se dogodilo i dobro je što se tako dogodilo. Ne mislim da je to samo moj uspeh. Prosto, dobro je što je tako i idemo dalje'', izjavio je Džikić u intervjuu ''Informeru''.

Posle pobede nad Zvezdom u polufinalu Kupa Koraća i legendarni trener crno-belih Duško Vujošević je pohvalio igru crno-belih.

''Hvala mu na tome. Nisam to pročitao'', istakao je Džikić, ali i otkrio da se ''u poslednje vreme'' nije kontaktirao sa Vujoševićem.

Utisak je da je najteži period u Partizanu već prošao, pa polako počinju ponovo da rastu apetiti i navijača crno-belih.

U medijima se već spekuliše o potencijalnim pojačanjima za sledeću sezonu, a Džikić otkriva svoju najveću želju kada je igrački kadar u pitanju.

''Najviše bih voleo da Kevin Džons ostane još godinu dana. Ali, ne razmišljamo mnogo unapred'',
izjavio je Džikić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke