Džikić: ''Tu smo, odustali nismo!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 24.03.2016.
11:12
Izvor: Beta

Skoro mesec dana posle završetka Jadranske lige i više od mesec dana pre početka Super lige, košarkaši Partizana vredno treniraju, spremaju se za prijateljske utakmice i čekaju početak domaćeg takmičenja.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Partizan je 29. februara završio Jadransku ligu pobedom nad Cedevitom, posle čega je trenirao još sedam dana, a onda je ekipa dobila sedam dana ponovo, da bi se u ponedeljak ponovo okupila i nastavila da radi.

"Tu smo, još odustali nismo. Ulazimo polako u trening. Vremena barem imamo dovoljno", rekao je trener ekipe Aleksandar Džikić agenciji Beta.

Sa timom radi i Mihajlo Andrić, koji je pauzirao duže od četiri meseca zbog povrede.

"Andrić je na svakom treningu, ulazi kontrolisano u sistem. Pokušavamo da ga postepeno dovedemo na takmičarski nivo", rekao je Džikić.

Crno-beli će vreme do takmičarskih utakmica ispuniti prijateljskim mečevima.

"Gledamo da obezbedimo dobre rivale za prijateljske utakmice, što uopšte nije lako. Ali tako je kako je... Igraćemo sa Zadrom, Mega Leksom, Slobodom i drugima. Postoje opcije da igramo i sa još nekim ABA ligašima", rekao je Džikić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zerar Depardje
Thursday, 24.03.2016
13:33

prepaorcio bi mu da dovede za nasu liku Stefana Jankovica sa univerziteta Havai.Odlican skakac za dobrim sutem,kao i dugorocno resenje na 4-5 pozicijama.

avatar
azor ahai again
Thursday, 24.03.2016
13:01

odlicno samo trenirajte i nadajte se pozivu za evrokup....dada dada za evrokup koji ste nekad pljuvali i smejali se nama sto ga igramo ...sad se molite tamo kod miska raznatovica da ne igra on nego da igrate vi !!!

avatar
paok1926
Thursday, 24.03.2016
14:13

Mi imamo najduzi niz titula iz CSKA.Osvajali smo titule u cak 4 rezima a vi mozete samo da osvajate u SNS Srbiji.Mi smo igrali Evroligu 12 godina i to svake smo morali da osvajimo nesto da mi igrali.Otici ce i ovi jednog dana pa ce da vidimo kako sstoje stvari.

avatar
Fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove
Thursday, 24.03.2016
17:57

idi bre radi domaci zadatak , dace ti uciteljica jedinicu u dnevnik :)