Džikić se ne plaši punog ''Pionira''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.04.2018.
11:42
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Trener Budućnosti se uzda u odlično iskustvo iz prethodnih dvoboja sa Zvezdom.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Dolazi vreme odluke u ABA ligi, a rasplet počinje već od sutra, kada Crvena zvezda mts dočekuje Budućnost VOLI u prvoj utakmici finalne serije plej-ofa.

Podgoričani su u ligaškom delu sezone oba puta savladali aktuelnog šampiona, što im daje nadu da i u finalu mogu da iznenade favorita.

Prve dve utakmice igraće se u Beogradu, Zvezda ima prednost domaćeg terena, ali trener Budućnosti Aleksandar Džikić time nije  impresioniran.

''Imaju prednost domaćeg terena i to jeste važno u seriji na tri dobijene utakmice, ali smo i njih i neke druge favorite pobeđivali u gostima tako da ne vidim to kao nešto što odlučuje'', objašnjava Džikić, a prenose ''Novosti''.

Ono što je neizvesno u ovom trenutku kada je u pitanju ekipa Budućnosti, jeste u kom će sastavu nastupiti, zbog činjenice da nekoliko igrača ima problema sa povredama.

''Zadovoljan sam povratkom Filipa Barovića, ali to nije ona forma u kojoj je bio kao nosilac igre. On se 'pojede' što ne može više da pruži. Motivisan je, ozbiljan čovek i širi pozitivnu energiju na saigrače.

Želimo da budemo zdravi i da probamo da odigramo najbolje što možemo. Što se povreda tiče bolja je situacija sa Seadom Šehovićem i Aleksom Ilićem, treniraju normalno, a da li će igrati ili ne zavisi od dosta faktora'',
istakao je Džikić.


Naravno, protivnika veoma ceni, svestan je evroligaškog kvaliteta crveno-belih, ali će sa svojim igračima pokušati da iskoristi svaku šansu koja im se bude ukazala tokom predstojećih dvoboja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G0L iz kornera
Monday, 09.04.2018
14:29

Nase komsije ne navijaju za svoj klub nego za zvezdine protivnike. Zvezdo najveca si ti Srbija i srpska dijaspora te voli.

avatar
indija durot
Monday, 09.04.2018
10:57

Dobicete sta zasluzujete.metlu za 3 0 u seriji...

avatar
nemam pojma
Sunday, 08.04.2018
13:03

Napred Džile!

avatar
babaroga
Sunday, 08.04.2018
19:20

Zar vas nije i on upropastio?

avatar
nemam pojma
Tuesday, 10.04.2018
01:14

Naravno da nije. To govore samo derviši koji ne trpe nikog mesto Duleta Vujoševića. Bio je treću u ABA, prošle sezone, a miniran od Pekovića, Todorića. Sa mnogo jeftinijim timom od Cedevite, fmp1, Budućnosti, sa kojima je bio plasiran među 4. A one sezone pre preuzeo ekipu pred ispadanjem iz ABA, i završio na petom mestu sa katastrofalnim timom. Džiletu kapa dole, naklon do poda. Ovo što jke izgubio od fmp2 u domaćoj ligi, već se znalo da napušta klub, bilo je rasulo u timu, tako da mu ništa apsolutno ne zameram. Čak je i Dule, koji ga baš ne gotivi, kao i bilo koga ko mu je konkurentan, rekao da je bio miniran u klubu.