Džikić se izvinjavao navijačima posle još jedne Zvezdine lekcije

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.10.2018.
17:20
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Letos su se značajno pojačali, igraće u Evroligi, ali na početku nove sezone Zvezda je otkrila njihove brojne slabosti.

aba-liga.com/Budućnost VOLI
aba-liga.com/Budućnost VOLI

Povezane vesti

Posle osvojene titule u ABA ligi, u podgoričkoj Budućnosti mnogo očekuju od nove sezone.

Tokom leta su obavljeni brojni važni poslovi, kako u vezi dodatnog jačanja tima koji bi bio kadar da se ravnopravno nosi sa većinom evroligaša, tako i u vezi rekonstrukcije dvorane ''Morača'' u skladu sa zahtevima Evrolige.

Međutim, brojna pojačanja, poput Erla i Kotija Klarka, Arona Krafta, Edvina Džeksona za sada ni izbliza ne opravdavaju velika očekivanja, što se pokazalo i sinoć protiv Crvene zvezde, ali i nedavno u finalu Superkupa protiv istog rivala.

Posle sinoćnjeg debakla u ''Morači'' (71:87), trener Aleksandar Džikić je primetio da njegovi igrači nisu pružili maksimum, zbog čega i najviše žali, a navijačima koji su napunili tribine uputio je javno izvinjenje.

''Hvala ljudima koji su došli i izvinjavam im se. Razočarali smo ih, trudićemo se da budemo bolji" poručio je Džikić, a na kritike u vezi novajlija, ovako je odgovorio novinarima:

"Ako ćemo da se delimo tako - na ove i one, 'ajmo da se rastajemo. Nisam zadovoljan ni 'ovima ni onima'", zaključio je Džikić.

Njegov tim će premijeru u Evroligi imati 12. oktobra, kada u Podgoricu dolazi italijanska Olimpija Milano.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MALI PLAVI
Monday, 08.10.2018
22:51

Kad sam ovde pisao da futura nema nikakav tim, dobio sam more minusa. Sad opet tvrdim da će teško da se izbore da budu među 4! Da su Olimpija ili JSD samo malo jači, ovi milovi bi bili 5 mesto, u najboljem slučaju.