Džikić pred Železnik: ''Naš rival se pojačava...''

Autor: Beta Beta
subota 22.10.2016.
16:12
Izvor: Beta

Drugi dan vikenda će nam već u podne doneti derbi šestog kola ABA lige, duel FMP-a i Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da će njegova ekipa morati da ograniči broj poena iz kontranapada, kao i skok igrača FMP-a ukoliko želi da upiše pobedu u predstojećem meču u Jadranskoj ligi.

"Naš protivnik se pojačava iskusnim igračima, sada imaju dva vrlo pouzdana organizatora igre koji mogu da igraju i u paru, vrlo agresivne krilne igrače i centarsku liniju koja je mobilna i dobro prati igru svojih spoljnih igrača. Kontinuitet u radu trenera je pretpostavka svakog uspeha u kolektivnim sportovima, oni to imaju i to im daje dodatni kvalitet", rekao je Džikić za sajt kluba.

"Moramo da ograničimo broj njihovoh poena iz kontranapada i da pokušamo da otežamo 'pik end rol' saradnju, uz to da iskontrolišemo skok u napadu", dodao je trener Partizana.

Košarkaši Partizana sutra gostuju FMP-u u utakmici šestog kola Jadranske lige, a meč je na programu u podne.

"Čeka nas utakmica protiv motivisanog protivnika koji je imao vremena da se spremi za nas. Vrlo važan deo igre biće skok pod oba obruča, oni su agresivni i dugački, moraćemo da budemo koncentrisani tokom celog meča", rekao je centar Partizana Đorđe Majstorović.

Nakon sutrašnje utakmice, crno-bele očekuje još jedno gostovanje, 26. oktobra protiv Bešiktaša u okviru FIBA Lige šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
23:29

Inace, pozdravljaju te simovicev spartak i sekulicev javor, licemercino jedna.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
17:20

4.17. Manageri (agenti) igrača i trenera ne mogu biti članovi kluba, ne mogu obnašati niti jednu funkciju unklubu i ne mogu imati dionice kluba izravno, neizravno ili preko povezanih osoba.nU protivnom odlukom Skupštine ABA lige j.t.d. klub može izgubiti status člana ABA lige j.t.d.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
16:14

4.18. Klub član ABA lige j.t.d. izričito treba izjaviti da direktno ili indirektno:na) nema nikakvo vlasništvo u drugom klubu ABA Lige j.t.d.nb) nije član drugog kluba ABA Lige j.t.d.nc) nije uključen u bilo kakvom svojstvu u upravljanju, administriranju ili sportskoj aktivnosti drugognkluba ABA Lige j.t.d.nd) nema nikakvu snagu u upravljačkim, administrativnim ili sportskim aktivnostima drugog klubanKlub prihvaća i izjavljuje da ni jedna osoba uključena u upravljačkim (management),nadministrativnim ili sportskim aktivnostima kluba u isto vrijeme direktno ili indirektno ne obavljaniste aktivnosti u drugom klubu koji sudjeluje u ABA ligi j.t.d.nKlub prihvaća da u protivnom Skupština ABA lige može isključiti takav klub iz ABA lige j.t.d.

avatar
Petronije
Saturday, 22.10.2016
20:51

Koliko je tebi dosadno... Nego nisi pisao pravilnike kada su direktori Metalca i Hajfuka iz Kule bili u IO vašeg fudbalskog kluba? Tada nije bilo terora, nije bilo ni otora, zar ne? Sve je bilo po zakonu. Obraz. đon od radničke cokula.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
21:49

Dobices taj djon po obrazu.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
16:14

Ovaj klub se u svom saopštenju poziva na članove 4.13 , 54 i 55.nTaj 4.13 kaže da se zabranjuje organizovano vođenje gostujućih navijača,ja koliko znam klub ne učestvuje u tomennČlanovi 54 i 55nXIV. ULAZAK U DVORANUnČlanak 54. Ograničenje za gledateljen54.1. Zabranjen je ulaz u dvoranu svim gledateljima koji žele ući s alkoholnim pićima, oružjem,npredmetima koji mogu biti korišteni kao oružje kao npr. petarde, baklje i slični pirotehničkinpredmeti i slično.n54.2. Također je zabranjen ulaz u dvoranu gledateljima koji su pod utjecajem alkohola, omamljujućihnsredstava, stimulansa i sličnih tvari.n54.3. Zabranjeno je gledateljima u dvorani koristiti navijačke rekvizite koji stvaraju veliku buku (npr.n„vuvuzele“, sirene i slične rekvizite).nČlanak 55. Zabrana simbolan55.1. Zabranjeno je u dvorani unošenje ili isticanje zastava, simbola, amblema ili tekstova koji izravno ilinneizravno potiču nasilje, nacionalnu, vjersku, rasnu ili spolnu mržnju ili netrpeljivost.n55.2. Obveza je kluba organizatora utakmice da ih odmah ukloni.