Džikić postavio cilj - TITULA! A šta je spremio za Omića?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.04.2018.
17:22
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Trener Budućnosti potpuno jasan pred dva predstojeća dvoboja u Podgorici.

BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS
BETAPHOTO/ABA liga/Crvena zvezda mts/DS

Povezane vesti

Danas je drugi dan pauze u toku finalne serije plej-ofa, koja se nastavlja već sutra, kada će ekipa Budućnosti biti domaćin u hali ''Morača''.

Posle dva beogradska duela, rezultat je 1:1 u pobedama, a Podgoričani žele da pred svojim navijačima iskoriste ''brejk'' koji su napravili u prvoj utakmici finalne serije.

''Nas zanima trofej ABA lige. Vrlo mi je važno da moji igrači shvate za šta se bore. Evroliga dođe i ode, trofej ostane... O tome se radi, to treba svi da shvate", poručio je trener Budućnosti Aleksandar Džikić, a prenose ''Vijesti''.

U prethodnoj utakmici koju je Zvezda dobila sa 69-59, čovek odluke bio je centar crveno-belih Alen Omić, za koga Podgoričani nisu imali rešenja u poslednjih 4-5 minuta meča. Zato se sada nameće pitanje da li je Džikić u međuvremenu našao način kako da zaustavi Zvezdinog centra.

''Da nema Zvezda spoljne igrača kakve ima, možda bi drugačije tretirali Omića i Lesora... Nije sve u brojkama. Obojica su odigrali dobro za Crvenu zvezdu u drugom meču. Opet, bili smo u igri za pobedu gotovo čitav meč.

Nije, dakle, ništa nerešivo.

Malo smo mekše počeli na Omiću, pružili mu šansu da stekne samopouzdanje..Mislim da mu to nećemo pružiti u Podgorici. Sve što naprave moraće da zasluže, kao i mi",
poručio je Džikić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vojnose
Friday, 13.04.2018
17:45

Bjezi Dzikicu.

avatar
djerambeograd
Thursday, 12.04.2018
21:46

Zašto mi ne objavite komentar?! Sam Džikić potencira da njegovi igrači idu na nož u utakmici. A za Javora se zna da mrzi Zvezdu.